Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Húsz évesen ez tényleg gáz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz évesen ez tényleg gáz? Mert én nem érzem annak, de kicsit elbizonytalanodtam, és ez zavar.

Figyelt kérdés

Üdv a net népének!

Az a helyzet, hogy húsz éves férfi vagyok, és még nem feküdtem le senkivel.

Nem azért, mert nem volt rá lehetőségem. Volt több barátnőm, és ebből a kettő utolsóval már eljutottunk odáig, hogy szexelhettünk volna, de én visszautasítottam mindkettőt, mert még várni akartam.

Az egyikbe nem voltam szerelmes, és már azon gondolkodtam, hogy esetleg szakítani kéne, amikor erre került a sor, és én is tudtam, hogy ott egy 17 éves lány szüzessége a tét, és az, hogy 1-2 hét múlva lehet, hogy szakítok vele, ezért megkértem, hogy várjunk, pedig nagyon akarta. Ezért vártunk... és 1-2 hét múlva tényleg szakítottam, mert a helyzet nem javult.

A másik ilyen kapcsolatom már az egyetemen volt, amiben pedig az elején visszautasítottam a lányt az ágyban, hogy még túl korainak érzem, meg én még szűz vagyok és most kicsit meg vagyok illetődve és ma este én nem érzem úgy, hogy készen állok. Egy-két hét múlva már készen álltam, de akkor már ő gondolta meg magát, és ott is egyre nehezebben mentek a dolgok, aztán vége lett mindenféle bonyodalmak miatt. Az tényleg nagyon bonyolult kapcsolat volt.

Alig egy hónapja két lány barátomnak (egyik 18 másik 19 éves) elmondtam, hogy amúgy én még szűz vagyok, és bár lehetőségem az volt, és orálban is volt részem meg kb minden stb. De szexelni még nem szexeltem. Erre gyakorlatilag kiröhögtek, hogy húsz évesen fiúként ez mi már stb. és hogy ők azt gondolták, hogy minimum 4-5 csajt megdugtam és teljesen lehidaltak, hogy ez most komoly... még 20-30 perc múlva is rákérdeztek, hogy akkor most vicceltem-e vagy tényleg ez az igazság?

Ennyire durva lenne a helyzet? Ezek után nehezen vallanám be párkapcsolatban őszintén szégyen érzet nélkül, hogy szűz vagyok. Amúgy meg ezt érzem helyesnek. Egy éjszakás kalandokat rühellem, bár csókolózás terén volt ilyenhez szerencsém, mert részeg voltam szilveszterkor eléggé. De nekem ez fontos, és úgy érzem így helyes, mégis mintha a társadalom elvárná tőlem, hogy dugjak meg valakit, csak hogy ne legyek már szűz. Nem mintha nem szeretném, de nekem ez fontosabb bakker...

Köszi előre is!

20 F

2017. jan. 3. 00:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk én lány vagyok, de én se feküdnék le olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, főleg nem első alkalommal. Most is lenne és korábban is voltak rá jelöltek, de senkinél nem éreztem azt az igazi vonzódást, kivéve most. Szerelmes vagyok egy srácba 3 éve, de ő nem akar többet barátságnál, másra nem vágyom pasiként, így jól meg is szívtam, szűzen halok meg... xD Nem érzem gáznak, de nem hiszem, hogy bárkinek elmondanám a baráti körből. Ez az én dolgom, meg a srácé lesz, akivel majd megtörténik.
2017. máj. 17. 19:04
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
20 eves koromra tul voltam 5 csajon. erzelemmentes dugas. Teljesen mindegy dugas vagy szeretkezes. Hiszen bedugod a farkad. Nem a szuzesseg a gond.. Lemerem fogadni szuleid nagyon fogtak. Nem is jarsz el szorakozni csak igy leeled az eleted.... Orizgesd csak a szuzesseged. Nem vagy eletrevalo. En is egyebkent erzelmes ember vagyok de te ebbol nagy dolgot csinalsz.te idi legalabb szeretnel szexualis tapasztalatot. Tuti egy no megeroszakolna fel is jelentened de azert a tokod elsult.. Kb mintha egy no irt volna...biztos reszlegesen aszexualis is vagy. Egy ferfinak merevedni kellene a nore mar smarkor. Vard meg mig nagy szerelem lesz kb fel ev. Akkor veszitsd el. Ezert fog dobni a no is. Mert az eletben is ilyen hatarozatlan leszel/vagy. Marcsak azert is megkereslek egy k ur vaval es megeroszakoltatlak de nyugi nem fog fajni az elso sem. Ki is tettem fb-ra mutogatni ezt a kerdest. Rajtad rohognek.
2017. máj. 17. 19:22
 23/24 A kérdező kommentje:

:'DDDDDDDDDDDDDD

Nagy forma vagy utolsó! :D

Öröm teljes számomra, hogy ilyeneket írsz rólam és mindről tudom, hogy nem igaz.

Minden héten megyek bulizni. Külön ivós társaságom van és rengeteg barátom. Volt már sok-sok barátnőm is :) Az, hogy nem feküdtem le velük számomra nem jelent semmit. hiszen csak "bedugod", ahogy te írtad :D

Még, hogy aszexuális vagyok :'D meg a jó francokat.

Igen merevedek már smárkor a csajra, de attól még képes vagyok visszafogni magam.

Amúgy a szüleim nem fogtak erősen. Ha valahova elmentem, akkor hagyták. Csak annyit kértek, hogy tudjanak róla és kész. Nem volt semmi erős fogás itt. Igazából csak anyámnak kellett tudnia róla, apámat nem érdekelte igazán.

Nagyjából minden, amit leírtál rólam, az kamu, de azért szép próbálkozás volt :D

A k-rvát meg várom. A címem:Budapest 1196 Hunyadi út 61. A monitor centrum mellett. :) Írj ide mielőtt küldöd :D vagy privátba.

2017. máj. 17. 20:29
 24/24 anonim ***** válasza:

En meg 19 eves voltam , mikor megtortent az elso.

az akkori baratom pedig 20.

Elsok voltunk egymasnak , es lett belole ket es fel eves kapcsolat.

Ram furcsan neztek anno. :) baratnoim nagyresze 14 evesen veszitette el a szuzesseget.

Egy pillanatig nem banom,hogy nem tettem meg elobb, ahogyan azt sem, hogy azzal a sraccal tortent meg.

2017. máj. 18. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!