Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavar, ha egy no tul jo hozzatok?
a kinézetet nehéz lenne behoznom mert mindenki olyan amilyennek születik.
A többiről nem tudok nyilatkozni mert olyannal még nem találkoztam, csak olyannal akinek több volt a hitele mint a fizetésem :)
"Sokkal csinosabb,"
Tudottam azért van különbség férfi és női szépség között! A kettőt NEM LEHET összehasonlítani egymással!!!
"jobb beosztásban dolgozik es joval tobbet keres"
Ez csak az anyagiak, és ki nem sz..rja le? Vannak ettől sokkal, de sokkal fontosabb dolgok is!! Akinek ez probléma annak önmagával van problémája, tehát "beletiportak" ezáltal a férfiúi hiúságába, kisebbségi komplexusa van..stb.
" megprobaltok felnoni hozza?"
Mihez kéne felnőni? Agyilag, hogy elfogadni, hogy különbözőek vagyunk? Magadhoz nőj fel első sorban!
Az, hogy kinek mi a végzettsége, az egyéni dolog. A szépség pedig különböző férfi és nő között, máshogy ítélik meg!
Ezt a kérdést egy felnőtt fogalmazta meg? :)))
Nálam biztos csinosabb, a beosztás senkit sem érdekel, csak a kicsinyeskedő barmokat. Hogy többet keres? Hát egyformán keresni nem egyszerű, valaki boztos többet keres kettőnk közül. Ez egy nagyon hülye kérdés már bocs :))
A szimpátia, szerelem, más emberi érzelmek az emberhez kötnek, nem a beosztásához, vagy a fizetéséhez.
Szóval, ha alakul valami miért kellene "menekülni" ?
Én többet foglalkozok magammal, mint a barátom (edzek, alap arcápolás, smink, munkámnál fogva elvártan jólöltözöttség), jelenleg jobban keresek, mivel ő még tanul.
Szóval ez abszolút nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!