Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz évesen ez tényleg gáz? Mert én nem érzem annak, de kicsit elbizonytalanodtam, és ez zavar.
Üdv a net népének!
Az a helyzet, hogy húsz éves férfi vagyok, és még nem feküdtem le senkivel.
Nem azért, mert nem volt rá lehetőségem. Volt több barátnőm, és ebből a kettő utolsóval már eljutottunk odáig, hogy szexelhettünk volna, de én visszautasítottam mindkettőt, mert még várni akartam.
Az egyikbe nem voltam szerelmes, és már azon gondolkodtam, hogy esetleg szakítani kéne, amikor erre került a sor, és én is tudtam, hogy ott egy 17 éves lány szüzessége a tét, és az, hogy 1-2 hét múlva lehet, hogy szakítok vele, ezért megkértem, hogy várjunk, pedig nagyon akarta. Ezért vártunk... és 1-2 hét múlva tényleg szakítottam, mert a helyzet nem javult.
A másik ilyen kapcsolatom már az egyetemen volt, amiben pedig az elején visszautasítottam a lányt az ágyban, hogy még túl korainak érzem, meg én még szűz vagyok és most kicsit meg vagyok illetődve és ma este én nem érzem úgy, hogy készen állok. Egy-két hét múlva már készen álltam, de akkor már ő gondolta meg magát, és ott is egyre nehezebben mentek a dolgok, aztán vége lett mindenféle bonyodalmak miatt. Az tényleg nagyon bonyolult kapcsolat volt.
Alig egy hónapja két lány barátomnak (egyik 18 másik 19 éves) elmondtam, hogy amúgy én még szűz vagyok, és bár lehetőségem az volt, és orálban is volt részem meg kb minden stb. De szexelni még nem szexeltem. Erre gyakorlatilag kiröhögtek, hogy húsz évesen fiúként ez mi már stb. és hogy ők azt gondolták, hogy minimum 4-5 csajt megdugtam és teljesen lehidaltak, hogy ez most komoly... még 20-30 perc múlva is rákérdeztek, hogy akkor most vicceltem-e vagy tényleg ez az igazság?
Ennyire durva lenne a helyzet? Ezek után nehezen vallanám be párkapcsolatban őszintén szégyen érzet nélkül, hogy szűz vagyok. Amúgy meg ezt érzem helyesnek. Egy éjszakás kalandokat rühellem, bár csókolózás terén volt ilyenhez szerencsém, mert részeg voltam szilveszterkor eléggé. De nekem ez fontos, és úgy érzem így helyes, mégis mintha a társadalom elvárná tőlem, hogy dugjak meg valakit, csak hogy ne legyek már szűz. Nem mintha nem szeretném, de nekem ez fontosabb bakker...
Köszi előre is!
20 F
Én 20 évesen vesztettem el, és folyamatosan gáznak gondoltam. Ha szóba került a téma, rosszul éreztem magam, tereltem...stb. Én is sokszor úgy voltam, hogy hazudok, ferdítek stb.
Általában nem vallottam be sokszor.
Visszagondolva azt kellett volna, hogy de.
Ha szorongsz emiatt, akkor akár te mondd meg a lánynak még "idő előtt", dobd fel a témát stb. Akár barátoknak, bátran beszélve erről..
Ha te nem mutatod, hogy gáz lenne, nem is az!:)
És ki tudja hányan vannak még így...sokan.:D
21/L
o.O Nem tudom miért... de valahogy én jól érzem magam így a bőrömben. :D
Az utolsóval valahogy már csak így érzés világra sem értekegyet. Távol állunk egymástól. ... Nagyon :)
Korban is és stílusban is. Nem gondolom, hogy kéne d.gni. pláne nem D.GNI... Romantikus volnék? Nem. Nem vagyok.
De azért kösz a te válaszod is, azért jó ez az oldal, mert qrva sok különböző ember őszinte véleményét lehet megtalálni.
Nos, ezt már leírtam egy válaszomban, de gondolom nem olvastad el vagy nem tudom.
Nem azért mondtam nekik, mert éppen gondoltam rájuk zúdítom az információt, mert miért is ne, hanem, mert egyenesen rá kérdeztek, és hazudni nem akartam. És nem is a hazugság ténye miatt, mert szerintem vannak hasznos jól irányzott hazugságok, amik konkrétan még szükségesek is, deee... szóval itt nem gondoltam ezt. Ez a két leányzó, amúgy nem teljesen hülye, sőt azért még okosnak is mondanám őket ahhoz képest, amit a korosztályi sajátosságaik alapján kéne, hogy mutassanak.
Azért nem hazudtam, mert az akkor azt jelezte volna nekem, hogy én ezt a dolgot szégyenlem. De én nem akarom ezt szégyenleni... (jól írom?) Mert én emellett tisztán ki tudok állni, ha kell. És mindenki mehet a fenébe, aki emiatt lenéz egy fikarcnyit is.
"Amúgy nem kürtölöm világgá, csak egyre jobb barátságba lettem velük, és valahogy erről folyt a szó, és már ittam is... Aztán rákérdeztek, hogy az xy-nal lefeküdtem-e... (mert ismerik az exemet). Hát mondtam nekik, hogy nem.
Aztán erre megkérdezték, hogy kivel vesztettem el a szüzességem... Pillanatra beugrott, hogy hazudjak vagy titkolózzak, de úgy voltam vele, hogy az olyan lenne mintha szégyen lenne a valóság. Így inkább megmondtam az igazat. De nem kürtölöm világgá... Sőt a legtöbb ilyen témájú beszélgetésbe is be tudok úgy kapcsolódni, hogy simán mindenki mást hisz rólam. :)
"
Abszolút nem gáz, nem is szégyen, sőt!!! Nagyon becsülendő, hogy ilyen korrekt vagy, kár, hogy nincs még sokkal-sokkal több ilyen hozzáállású, rendes fiatal férfi!
Én - igaz, lányként, de - szintén szűz vagyok, nekem is lett volna/lenne rá lehetőségem, csak nem volt meg a megfelelő személy. Ha elmondom valakinek, szintén csodálkoznak, de nem foglalkozom vele. Aki emiatt kiröhög, az úgy gondolom, hogy annyit is ér. Azzal a két csajjal, akiknek elmondtad, és röhögtek rajta, szintén nem kell foglalkozni, nem éri meg ezek miatt rágódni ilyesmin...
20/L
Köszönöm a bíztatást :) Azért a lányok, annyira nem rosszak, nem kell azt gondolni róluk. Csak a szitu volt rossz. Kedvesek, jófejek, amúgy még erkölcsösek is, és még felelősség tudatuk is van. Nincs velük amúgy túl sok gond, csak pont az, hogy amúgy teljesen becsülendő leányzók, és mégis ebben a szituban így reagáltak... Ez gondolkodtatott el, hogy mi vaaaan?
Ha az út széli qrvák mondták volna, hogy gáz vagyok, akkor nem igazán vettem volna fel.
Igen,most elolvastam figyelmesebben is,es mar ertem miert nem hazudtal,es teljesen jol tetted....igazad van.
Ha hazudnal,akkor ugy jonne ki mintha szegyelned,es ezt miert szegyelni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!