Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom külföldre menne, de nem bírnám ki. Valaki volt hasonló helyzetben?
Ha igazán szereted, ami már a kérdésed alapján is kiderült, akkor elengeded. Bízz benne, biztos, hogy Ő is szeret téged, hiszen már 3 éve veled van. Ne úgy gondolj rá, hogy azért megy el mert bulizni akar, hanem úgy, hogy ez egy fiatal számára kb. kihagyhatatlan ajánlat, ha lemond róla akkor lehet, hogy örökre bánná.
Tudom, hogy nehéz, én 1 évet töltöttem az USA-ban úgy, hogy akkor már másfél éve szerelmes voltam a barátnőmbe de megbíztam benne, Ő is bennem és amikor végleg hazajöttem, erősebb volt a kapcsolatunk, mint valaha. Ha ezt kibírjátok akkor nincs előttetek akadály, ha pedig esetleg történne valami megcsalás vagy akármi, akkor pedig hálás lehetsz, hogy kiderült és tudod, nem Ő az igazi.
Ne stresszelj, inkább örülj, hogy ilyen lehetőséget kapott:)
Ja és még valami... Tudod jól, hogy a párkapcsolatban rengeteg kompromisszumot kell kötni, főleg akkor, ha szeretitek egymást. Néha le kell nyelni ezt-azt, hogy gördülékenyen mehessen minden. Ha Te is támogatod ebben a fél évben akkor azt fogja érezni, hogy tényleg Ő érte még azt is elviseled, hogy majd belehalsz annyira hiányzik neked:)
Sok sikert kívánok Nektek, remélem sokáig együtt lesztek még:)
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!