Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy nem volt bátorságotok kilépni egy kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Házasok vagyunk, gyerekeink vannak, ami számomra a legnagyobb visszatartó erő, azt is tudom, hogy ő mennyire szeret, de nem vagyok boldog mellette.

Félek hogy tönkretenném őt is és a gyerekeinket is az önzőségem miatt.

Másnak hogy alakultak a dolgok?

2017. jan. 2. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy boldog mellette? Ezt kifejtenéd bővebben? Tettél-tettetek valamit, hogy ez javuljon?

Gondolod, hogy más mellett majd az örök boldogság vár rád? Mindenért tenni kell és még így is egészen biztos, hogy az együtt töltött 10-20-30.....stb év alatt akaratod ellenére is rengeteg boldogtalan perced lesz.

2017. jan. 2. 12:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt hogy más mellett jobb lenne, de talán figyelnének is rám. Nem érzem úgy, hogy nőként tekintene rám, nem erdeklodik felőlem, ha én kerdezgetem nem mond semmit. Leültünk megbeszélni a dolgokat akkor ő szinte semmit sem mondott csak ígérgetett, hogy több időt leszünk kettesben nem csak a gyerekekkel. Semmi nem lett belőle. Utána felvetettem a terápiát, élbol elutasította. Nem tesz a kapcsolatunkért semmit, mert neki igy kényelmes.
2017. jan. 2. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Hány évesek a gyerekek? Figyelj nem hülyék, ha nem vagytok együtt boldogok akkor ők is látni fogják. Ha úgy döntesz hogy elváltok akkor meg fogják majd érteni. Tudom hogy nem könnyű, de hosszútávon jobb lesz. Ez nem önzőség, te csak a boldogságra vágysz.
2017. jan. 2. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Ha te mindent megtettél, de ez a javulni akarás ilyen szinten egyoldalú, akkor szerintem ne érezd magad azért önzőbek, amiért nem akarsz vele lenni.

A gyerekek megérzik, ha a szülők között baj van és mindig rajtuk csapódik le a feszültség. A gyerekek miatt hülyeség együtt maradni, nem lesz attól jobb nekik.

14 éves koromban váltak el a szüleim és borzasztóan örültem neki. Azóta sokkal jobb a kapcsolatom anyukámmal

22/L

2017. jan. 2. 13:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Kicsik még. 4 és 7 évesek. Az egészet nagyon megszenvednék, imádják az apjukat.
2017. jan. 2. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

"14 éves koromban váltak el a szüleim és borzasztóan örültem neki. Azóta sokkal jobb a kapcsolatom anyukámmal"

Vajon akkor is így lenne, ha az apáddal maradtál volna? Fiúgyereknek elég nagy csapás az apja nélkül felnőni.

2017. jan. 2. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:

6. Nekem elég nagy csapás volt úgy is hogy lány vagyok :(

És nekem mindkét szülőmmel sokkal rosszabb lett a kapcsolatom.

2017. jan. 2. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Olyan még nem volt, hogy bátorságom nem volt, csak olyan, hogy ostoba módon reménykedtem benne, hogy helyre lehet hozni, ezért nem léptem.
2017. jan. 2. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem dönthetünk helyetted, de a válás soha nem egy fáklyásmenet. Rengeteg stressz, idegeskedés, anyagi csőd és még lehetne sorolni. Két kicsi gyerekkel pedig még nehezebb.

Ha úgy érzed, egyedül könnyebb lenne az életed, akkor lépj. A lehetőséged meg van egy boldogabb életre, de garancia nincs rá.

2017. jan. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!