Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem lép ki a kapcsolatból ha rossznak látja?
Figyelt kérdés
Rettentő sok kérdés van itt mikor a nő leírja, bevallja, felvállalja hogy a kapcsolata rossz. Ennek több oka lehet: naiv, kihasználják, elviselhetetlen, nem becsülik meg és hasonlók. De aztán többen megerősítik érvekkel hogy szakítani kellene mert nem lesz jó vége....és mi lesz? Semmi. Nem szakít. Majd mikor kidobja a pasi, vagy megveri, visszajön és kiír egy kérdést hogy mit ronthatott el...miért bánt így vele a férfi...2016. szept. 16. 21:11
1/5 anonim válasza:
Gondolom szeretik valamiert emellett a csavot... En szakitottam nem akartam de jobb volt igy.
2/5 anonim válasza:
Az emberek alapvetően félnek kilépni a rossz, de biztos helyzetből. Inkább úsznak a langyos fosban és panaszkodnak. A biztonsági igény az egyik legalapvetőbb vonásunk, kinek több, kinek kevesebb. De erre a félelemre szerintem még a szocializáció is rásegít.
3/5 Sunshinedoll válasza:
Sok nő alábecsüli magát, és úgy van vele, úgysem lesz jobb.
Sokan nem tudnak, mert mondjuk a párjuktól függnek akár anyagilag, akár érzelmileg, sok esetben elképzelhető, hogy a partner mondjuk zsarnok, és elmarta az összes családtagot, barátot az illetőtől (nem ritka), egyedül pedig baromi nehéz lelépni. Sok esetben érzelmi zsarolás vagy manipuláció miatt nem mer kilépni a nő, vagy nem tud.
Nyilván fogalmad nincs, milyen káros kapcsolatban együtt élni, és milyen az, amikor BÁRMI ok miatt nem tudsz kilépni belőle, úgyhogy ne is ítélkezz emiatt másokon.
4/5 A felhasználó válasza:
Megijeszti őket az egyedüllét. Inkább panaszkodnak tahó mellett.
5/5 anonim válasza:
Én azért nem léptem ki, mert nem akartam egyedül lenni. Tudom, hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!