Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért probléma az, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az, ha valaki belemegy egyéjszakásokba?

Figyelt kérdés
Ha egy 18 év feletti személyről van szó, védekeznek és egyébként tanuló/dolgozó az illető.

2017. jan. 1. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Én nemrég írtam ki egy ilyen kérdést férfi szemszögből. Nagyon érdekelne, hogy mondjuk a barátod ezt hogy kezeli? Hogy bízik meg benned vagy hogy nem szokott ez kínos lenni? Hány partnered volt? Megírhatnád privátban, jó lenne ha egy két dolgot kérdezhetnék még ott. Sokat segítenél tényleg.
2017. jan. 1. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
# 11, mit hogyan kezel? ha valakinek nincs kapcsolata és vágyik szexre akkor mit csináljon? Fiatal, független hadd élvezze az életet. Nekem is sok kalandom volt, lesz szeretem a szexet. Én is mindig védekezek, orális szexnél is, nekem meg nem csinálják csak ha ismerem és tuti hogy tiszta. Nem ez határoz meg egy embert.
2017. jan. 1. 17:58
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem probléma, és különben se tartozik másra rajtatok kívül.
2017. jan. 1. 17:59
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

Amíg engem nem akar ilyenre rávenni valaki, addig nem érdekel.

Mellesleg egy ismerősömnek így lett az első gyereke, próbálták kideríteni, melyik lehetett az apa, de az összes partnere elzárkózott, nevelhette a gyereket egyedül.

2017. jan. 1. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Én nem ítélkezem, noha bizakodom, hogy messzire elkerülnek az ilyen nők. :)
2017. jan. 1. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
Van, akit zavar, és van, akit nem.. ez kb. mindennel így van az életben. Szerintem addig nincs gond vele, amíg az illető felvállalja és nem hazudozik róla vagy nem próbál másmilyennek tűnni.
2017. jan. 1. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem másmilyen a hozzáállásom ehhez a kérdéshez, és fontosnak tartom, hogy a leendő párom is hasonló nézeteket valljon. Rajta kívül nekem tökmindegy ki mit csinál. Csak ne legyek én a hülye mert másképp gondolom.
2017. jan. 1. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Azért probléma mert a többség nem tudja, hogy mit csinál. Nem használ óvszert, nem érdekli ha beletapos más érzéseibe ( pl. megcsalás, egyik fél többet akar stb.).

És ezek után nem vállalja fellnőtt módjára a következményeket csak hisztizik és mást hibáztat.

2017. jan. 1. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

Nem gondolom azt, hogy ez probléma lenne. Persze tudom sok itt az álszent ember.

Nekem is volt egyéjszakás kalandom, nem bántam meg. Mindezt felnőtt fejjel csináltam, körültekintően a védekezést illetően is.

Amíg jó mind két félnek és nem megcsaláskor történik ilyen akkor miért ne.

Nem tartozik másra, nem kell világgá kürtölni.

2017. jan. 1. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:
27%

Hm..nálam pont az volt hogy.a.lány akivel ismerkedtem feküdt le emberkékkel rövid idő alatt, nem is volt kérdés, hogy hagytam a fenébe. Nekem nem fér bele az egyéjszakás, se más kalandok. Én úgy vagyok vele, hogy nem tudok lefeküdni egy olyan valakivel, aki iránt nem érzek szerelmet vagy annál többet. Ez nálam elvi kérdés. Csak komoly kapcsolatok játszanak nálam.

24F

2017. jan. 2. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!