Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma az, ha valaki belemegy egyéjszakásokba?
Figyelt kérdés
Ha egy 18 év feletti személyről van szó, védekeznek és egyébként tanuló/dolgozó az illető.2017. jan. 1. 17:34
1/20 anonim válasza:
Ha nincs megcsalt fél, nem probléma. De mindenképpen érdemes diszkréten csinàlni.
2/20 anonim válasza:
Ha nekd jó, nincs vele gond. De azért vigyázz a betegségekkel!
3/20 anonim válasza:
Ki mondta hogy az?
Minden emberek más az értékrendje, az a baj inkább hogy emberek mások életével foglalkoznak. Amíg mindkét vagy több félnek jó és élvezik addig semmi gond nincs vele.
4/20 anonim válasza:
Nem az
Csak annyi hogy ne terjeszd. Ha olyan emberrel ismerkedsz aki nem szereti akkor ne mondd meg neki
5/20 anonim válasza:
kinek probléma?max itt a gyk-s őrülteknek
6/20 A legrosszabb válasza:
Engem nem túlzottan érdekel, ha valaki fűvel-fával kavar, az már inkább, hogy nekem kb. a csillagokat kéne lehoznom hónapokon keresztül ahhoz, hogy odáig jussak (már ha egyáltalán eljutok), mint ameddig egy jóképű vezérhím nagyjából fél perc alatt eljut a nőknél.
7/20 anonim válasza:
Ez akkor gond, ha később szerelmes lesz és kiderül. A párjának meg ez nem fér bele és dobja.
Lehet diszkréten csinálni, de a pasik ezzel el szoktak dicsekedni a haveroknak.
8/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy komoly kapcsolatban vagyok, már egy éve, és a barátom tudja, hogy mielőtt együtt voltunk, hogyan éltem.
2017. jan. 1. 17:44
9/20 anonim válasza:
mert a szeretkezésnek a házasságban a helye :)
10/20 anonim válasza:
Tud róla a párod és nem zavarja, akkor minek a kérdés? Mit érdekel más véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!