Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Szülő, barát, csövezés probléma.
Nem akarok ítélkezni, de szerintem anyukád nem normális. Én is ki szoktam enni a csokit a hűtőből otthon, meg anyukám tollait is beviszem néha a szobámba, de nem gondolom, hogy ez lopásnak minősül.
A barátod valószínűleg meg fog érteni és biztos jobban szeretné, hogy nála aludj, minthogy csövezz. Keress minél előbb valami melót és szabadulj meg anyukádtól.
Amúgy ha loptál is, egy normális anya nem úgy kezeli az ilyen helyzetet, hogy kirakja a gyerekét, hanem megpróbálj megbeszélni a dolgot, vagy szakembertől kér segítséget.
Egyetemeken a koleszban szoktak lenni ilyen "vendégszobák". Beszéld meg az ottani felügyelővel, hogy néhány napra kibérelhetnéd-e, mert ez történt - szerintem simán segítenek.
Ettől függetlenül viszont azt gondolom, hogy el kellene mondanod a barátodnak. Nem tudom, hogy büszkeség vagy makacsság miatt nem szeretnéd, hogy segítsen, de ha utólag kiderül, akkor jogosan lesz ő is kibukva, hogy nem bízol benne.
Nem kell "belevinned a rosszat" a kapcsolatodba, de nem hinném, hogy tehernek érezné, ha néhány napot ott aludnál - persze ha a körülmények engedik, de mivel amúgy is szoktál ott lenni, gondolom nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!