Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A biztos vagy a bizonytalan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biztos vagy a bizonytalan? Mernétek lépni?

Figyelt kérdés

Férfiak : tegyük fel van egy elettarsatok , es egy gyereketek . A gyereket imadjatok ő az eletetek. De az asszonyt nem szeretitek. Nem enged titeket sehova, es ő parancsol nem ti. De tudjatok hogy ajarmit tesztek ugyse hagy ott titeket.

Be lép az eletetekbe egy lány, aki tetszik nektek , az élettárs ellentéte .

Ott hagynad a csaladodat?

Nők: ti ugyanebbe a helyzetbe lepnetek?

2016. dec. 31. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek nem lehet kifogás! Ha sz..r a kapcsolat, akkor véget kell vetni neki. Ha a két szülő hazugságban nevel fel egy gyereket az a legrosszabb! Plusz a gyerek milyen mintát fog látni a két szülőtől?

Mindenkinek esélyt kell adni a boldog életre!

2016. dec. 31. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Hú :) Egy cipőben járunk,csak én nő vagyok.

Nehéz,de így nem lehet élni :( lépni kell

2016. dec. 31. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek az ilyesmihez, de talán mondok valami okosat.

Szerintem lépj, talán a gyerekeknek se tesz jót, ha azt látják, hogy a szülők egy boldogtalan kapcsolatban élnek. Legjobb lenne szakemberrel beszélni erről amúgy.

2016. dec. 31. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha volna lehetőségem egy ilyen helyzetből kilépni, akkor kilépnék. A gyerek nem lehet kifogás az együtt maradásra, ugyanis neki is rossz a feszültség.
2016. dec. 31. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Úgyis mindkettőt megtartod! Mert egy gerinctelen f.eg vagy! Alki nem tud szakítani!!! Az egyiket hülyíted,és használod,a másikat meg csicskáztatod (főz,mos,takarít,rád)
2017. jan. 1. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelent meg harmadik, de nem merek lépni. Gyáva vagyok. Félek az ismeretlentől. Tudom, hogy ezzel tönkretenném férjem is és a gyerekeim is. De igy sem bírok létezni.
2017. jan. 1. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a családod hagyod el, akkor ne magyarázz, hogy milyen fontos a gyerek! Nem elég csak a nőt elhagyni? A gyereknek pedig ugyanúgy az apja leszel élete végéig.

Gondolom a kapcsolatoddal addig nem volt nagy baj, amíg nem került képbe egy harmadik. Ha nem jön, akkor eszedbe se jut szétmenni.

Azért érdekes kérdés, mert ha a bizonytalan nem jön be, akkor bánni fogod, hogy szakítottál és elvesztetted a gyereked is, a semmiért.

Tettél már bármit, hogy javíts a mostani kapcsolatodon? Mármint azon kívül, hogy keresel új csajt..

Ugyanis egy rossz kapcsolathoz is két ember kell. Rendszerint ilyenkor van az, hogy két év múlva az új kapcsolat pont olyan rossz, mint a régi, csak már a gyerekeddel is rossz a viszony, fizetsz gyerektartást, és esetleg az új csaj is terhes.

Megint ott vagy, hogy kár volt belevágni.

Ha egy kapcsolat rossz, akkor szakítani kell, meggyászolni, feldolgozni, és tiszta lappal tovább lépni.

Mikor egyik kapcsolatból menekül valaki a másikba, ill. csak a harmadik miatt jut eszébe a családot elhagyni, ott ezek elmaradnak, és befullad az új szerelem.

Ez az oka annak, hogy az ilyen sztorik úgy végződnek, hogy két év múlva te egyedül vagy, anyagilag lennullázva, lelkileg padlón. Az exed meg pont megszilárdította az új kapcsolatát, összeköltöztek, te meg belehalsz, hogy a gyereked mást tekint apának.

Talán tíz esetből kétszer marad együtt a kilépő a szeretővel hosszú távon.

2017. jan. 1. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem pasi tette fel a kerdest hanem a masodik no... Nehogy elhidd amit az asszonrol mesel neked. Ezzel hulyit, hogy lefekudj vele, es nem, esze agaban sincs elhagynia a csaladjad esz csak minden masodik hetvegen latni a gyereket. Bar megerdemelne...

Ha esetleg ott is hagyja a csaladot, par ev mulva majd rolad fog ugyan igy meselni az akkori szeretojenek:)

2017. jan. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!