Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért választhatta a biztosat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választhatta a biztosat a bizonytalan helyett?

Figyelt kérdés

Tudom a kérdésben a válasz, de...

Még az ősszel megismerkedtem egy párkapcsolatban élő kandúrral, egyem a szivét, azonnal megfogott benne valami, bírtam azt a hülye fejét, tetszett is, egyszóval bejött, gondolhatjátok, én mint vak ló a szakadékba... Én is bejöttem neki, eléggé sütött róla, bár igyekezett eleinte nem kimutatni, de képtelenség volt nem észrevenni, hogy bír engem, komolyan kedvel, és amit nem hittem volna, ha nem mondja, bár így is nehezen, tetszettem is neki. Tetszettem? Eszét vesztette!! Súlyosan kontrollt vesztett tőlem az a csillagszemű édespofa :)

Azonnal belezúgtunk egymásba, és csak zuhantunk, zuhantunk mélyebbre... Első látásra tudtam, hogy ő az... úgy értem Ő. Akit kerestem. A végzetem. Fanfárok, csinnadratta, tüzijáték, bumm-bumm meg amit akartok. Ő is érezte, hogy amit irántam érez, ami köztünk van, az... más.

Nem akarom fényezni magam, nem vagyok különleges, és ő is egy átlag falusi pali aki egyszerű, mint egy A4-es lap, az érzés ami különleges, amit egymásból kiváltunk, amit egymás iránt érzünk.

Féltem, hogy ki fog hátrálni, hogy megpattan, és megtette. A párja rajtakapta, hogy írt nekem (azt nem látta mit) és... mit mondhatnék. Az út szélén hagyott, méghozzá padlógázzal viharzott el, és rámfröcskölt egy kiló hideg, híg sarat. Sose faggattam a kapcsolatáról. Amit hallottam, hogy kb. egy éve vannak együtt, nem házasok, nincs gyerek, kb. 11 évvel fiatalabb nála, nálam 5-tel, mikor megismertem mosolyszünet volt köztük, sokat veszekednek, a csaj hordja a nadrágot, ő meg papucs - ja, oda ne pisiljek, nyeli a punciért a sok szarságot, mikor betelik neki akkor meg titkolózik meg hazudik (titokban bulizik stb. stb. sokat nem tudok miket csinált, csak hogy azt a vmit haverokkal, akiktől ezután a lány tiltotta). Emberek... halvány lilám sincs mit érez iránta... de azt tudom, hogy bár az esze kézzel lábbal tiltakozott ellene, és nem akarta, hogy ez legyen, valami olyat érzett irántam, amiért én, mivel a szívemre hallgatok, tudom, hogy mindent hátrahagynék. Valaki azt mondta a csaj megveretné, ha otthagyja. Szerintem ez nem tarthatja vissza - bár őszintén mondom, belátom a realitását, miután dumáltam vele. Lehet a megszokás... ragaszkodás. Nem mondom, biztos szereti is valamennyire, vagy szerette. Az előző két kapcsolata miatti csalódás is benne lehet, valamiféle félelem... tőlem... hogy mi van, ha rosszabb vagyok... vagy a magánytól... Egy új csalódástól. Nem tudom.

Ti miért dobnátok el valakit, aki iránt valami tisztát (egyben mocskosat), mélyet és igazat éreztek, valamit, amit azelőtt soha?

Tudom, hogy nem tévedtem... tudom, hogy azt érezte, amit én, nem csak naiv képzelgés. Ő is utolsó utáni szavaként beismerte, hogy én nem voltam buta... Csak tudnám akkor mégis miért....

2016. dec. 13. 16:50
 1/1 Költőnő? ***** válasza:
100%
Gyávaság. Ha nem lenne az, nem lenne szar kapcsolatban, ahol napi szinten megalázzák. Annál bmi jobb. Punci? Ugyanmár. Hisz a tiéd is behúzta.
2016. dec. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!