Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti le mernétek szólítani egy közismert lányt
(színész, sportoló, modell stb)? Nekik nagyobbak az
elvárásaik?
Nem nagyon ismerek magyar hírességeket, így igen. Bár tóth Gabinak adtam már el cigit, és eléggé extrovertáltnak tűnt, amit annyira nem csipázok, szóval valószínűleg nem lenne rá ingerenciám. :)
2016. aug. 25. 15:58
Jó azért abban állapodjunk meg, hogy Barbikánál pasi:
Hamilton, Vettel, Rosberg, Zac Effron, Nadal, Ronaldo, Bale, stb.
Nem hiszem, hogy egy átlagos srácnak lenne esélye egy topmodellnél, aki a vörös szőnyegen riszálja a popsiját. A valóság nem az, ami a "sztárom, a párom"-ban van. 23/F
2016. aug. 25. 15:58
Nincs elég pénzed rá, ezek máshoz vannak szokva magasabb életszínvonalhoz, míg te 1 hét Balaton ő 3 hét a Bahamákon....és a többi.
2016. aug. 25. 16:12
Hát,nem tudom...Lehet hogy velem mindigis valami gond volt mentálisan,mivel teljesen értelmezhetetlen számomra a kérdés a mai napig is...Hát már miért ne "mernék" megszólítani bármikoris egy-egy "közismert" hölgyet? Ki a csuda egy "közismert hölgy"? És miben másabb mint egy "nemközismert" hölgy? Szerintem ugyanaz a kategória mindkettő...És emiatt én nemis problémáztam sose amikor a leghétköznapi hangnemben beszéltem egykoron az én időmbeli "sztárhölgyekkel" amennyiben volt szerencsém hozzájuk...(Mondjuk le nem szólítottam éppen őket,de ennek egyedül csak az volt az oka,hogy nemnagyon tartottam vonzó nőnek az illetőket...)Amúgy erröl a "Palvin Barbi" nevü hölgyröl azt se tudom hogy egyáltalán kicsoda,meg hogy miképpen is néz ki...Gondolom,ez már nem az én korosztályom...
2016. aug. 25. 16:15
Én simán odamennék egy ismert férfihoz, pasihoz.
Ő is ugyan olyan ember mint én. Max nem tetszem neki és elküld.
És akkor mi van?
Nem fogom felvágni az ereimet miatta, de legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam. :) 24L
2016. aug. 25. 16:28
Én nem, de nem csak ezért. Miről tudnánk mi beszélgetni? 0 közös téma. Elnézve ezeket a celebnőket a felét nem értené amit mondok. Az ágyban meg pont olyannak tűnnek akik a "hercegnők" akik nem csinálnak semmit.
Sportolót még talán, de ők olyan boldognak tűnnek, hogy nem akarom elrontani a kedvüket.
Színésznőt nem sokat ismerek, ráadásul akiket ismerek mint idősek vagy halottak, ezért azt hiszem azt sem, kivéve ha öreg lennék :D
2016. aug. 25. 17:04
és miből állna a kapcsolatotok? ő 1 hetet van idehaza, te 1 hetet töltsz külföldön (jó esetben)... maradék 51 hetet meg neten töltitek ki??
2016. aug. 25. 17:30
2016. aug. 26. 01:09
Pedig egy nagy nőcsábász ismerősöm ment már oda Barbihoz, de végül nem adta meg neki a számát.
2016. aug. 26. 11:24
a közelükben meg sem nyikkanák még belémharapna ezek rosszabak az ördögnél.
2016. nov. 15. 13:33
Kapcsolódó kérdések: