Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendszeresen sportoló fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen sportoló fiúk! Milyen lányt választanátok?

Figyelt kérdés

Akin mondjuk kicsi izom is van. Inkább olyan lánnyal vagytok együtt, aki lusta, nem sportol és össze-vissza eszik, de alkatilag formásan vékony, vagy nem zavarna, ha a lány jelenleg még rendelkezik egy kicsi plusszal(ami jól oszlik el), de emellett rendszeresen sportol és odafigyel az étkezésére? A belső értékektől persze eltekintve. Nekem személy szerint nem fontos az, hogy valaki ki legyen gyúrva, csak foglalkoztatott a kérdés. Őszinte válaszokat szeretnék.

A sportoló, vékony lányt azért hagytam ki, mert ő lenne a nyerő, a többi lehetőségre vagyok kíváncsi. Előre is köszi a normális válaszokat!

2014. aug. 10. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván olyat, aki mozog azért
2014. aug. 10. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

"vagy nem zavarna, ha a lány jelenleg még rendelkezik egy kicsi plusszal(ami jól oszlik el), de emellett rendszeresen sportol és odafigyel az étkezésére?"

nem zavarna, alapesetben én szeretem, ha van mit fogni egy lányon, persze bizonyos határokon belül. :D

19F

2014. aug. 10. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármelyikkel:) De inkább az első.
2014. aug. 10. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Legyen igényes magára ennyi. Ha pl zsíros a haja, bőre azt nem bírom..

Legyen humorérzeke! Talán ez a legfontosabb mert akinek jó humora van annak intelligensnek is kell lennie:)

20/f

2014. aug. 10. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 10. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább legyen sportos.
2014. aug. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!