Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyok együtt barátommal, és tudom nem helyes, de azért jöttem össze vele, hogy csökkentsem az előző barátom elvesztésének fájdalmát. Ezt vele is közöltem, tehát amikor elkezdtünk találkozgatni, nyíltan megmondtam neki, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, csak egy laza ismerkedést. Nem zárom ki, hogy több legyen belőle, de jelenleg nem ez a célom, és nem tudom ezt elképzelni. Ennek tudatában kezdtünk el ismerkedni egymással, és bár nem lett kimondva, de annyira rendes volt hozzám és megbecsült, hogy próbáltam változtatni a hozzáállásomon, mert azt gondoltam, nehéz lenne újra ilyen pasit találni. A gond az, hogy ő szerelmes lett belém, én viszont még mindig nem tudom ezt viszonozni, egy erős kötődés az, ami hozzáfűz, szeretek hozzábújni, szeretem a biztonságérzetet, amit ad, tényleg melegséggel tölti el a szívem a jelenléte, de nem tudom vele hosszútávon elképzelni az életem, hiányzik a lángolás, az érzés, hogy megőrülök a másik hiányától, ha nincs velem. Félek, hogy hibát követek el, ha eldobom őt magamtól, de attól még jobban félek, hogyha továbbra sem alakulnak ki az érzéseim, és később vetek véget a kapcsolatunknak, még nagyobb fájdalmat okozok neki. Valahol tudom, hogy mi a helyes döntés, de rohadt nehéz meghozni. Úgy érzem, nagyon hiányozna, ha nem lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy a személye miatt, inkább csak a jelenléte,a szeretete...Borzasztó érzés, hogy fájdalmat "akarok" okozni neki..

26/n

2016. dec. 31. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10# miért volt hülyeség az összejövés? az ember társas lény.mit kéne tegyen?sírassa az exét szorjon hamut a fejére és menjen el remetének? magyarul ez szexkapcsolatnak indult de a fiúcska belehabarodott a punci által gerjesztett rózsaszín ködbe 😂
2016. dec. 31. 10:49
 12/16 kolosszus22 ***** válasza:
Amennyiben a pasinál is szexkapcsolatnak indult akkor nem, de nekem úgy jött le a leírásból, hogy a pali az elejétől komolyan gondolta.
2016. dec. 31. 10:54
 13/16 A kérdező kommentje:
A srác azt mondta, egyelőre neki is oké, h laza kapcsolat, tudomásul vette látszólag, amit mondtam.
2016. dec. 31. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Velem hasonló volt,laza kapcsolat nincs kötöttség,végül szerelmes lettem belé.Majd egy évig ment a dolog míg végül kinyögte,hogy neki hiányzik vmi,nem szeret úgy ahogy én,csak nem tudta elmondani,mert hogy fontos voltam neki,kellett a jelenlétem...Soha nem éri meg,úgy elkezdeni egy kapcsolatot,hogy még érzelmek fűznek a volt baráthoz/barátnőhöz. Hiába társas lény az ember,hogy lehet őszintén beleugrani egy új kapcsolatba,ha még a múltban jársz? Oké lazának indult,de ha látod hogy ő szeret miért halogatod,hogy elmond te nem így érzel,ahogy telik az idő neki fogsz még nagyobb fájdalmat okozni,magadat meg becsapod.
2017. jan. 3. 09:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát igen a nagy érzelmek, amik ha nincsenek fel kell rúgni mindent. Olyan is van, hogy valakinek sose jön össze kölcsönösen. Akiért lángol nincs viszonzás, aki iránt közömbös az a csillagokat lehozná érte. Szerintem tartsd fenn a laza kapcsolatot - ezt Ő is tudja- aztán majd alakulnak a dolgok.
2017. jan. 3. 10:47
 16/16 anonim válasza:

Kedves Xy!

Ezt a döntést neked és nektek együtt kell meghoznotok. Kár is volt megkérdezni, mert erre nincsen recept. Egy kapcsolatból egyébként akkor lesz valami, ha a nagy szerelmem kívül, közös céljaitok is vannak. A legtöbb esetben a szerelem átalakul, és a kezdeti lángolás helyét átveszi, valami biztosabb talapzaton álló érzés, de tévedés ne essék ez is egyfajta szeretet.

2017. jan. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!