Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
5 hónapja vagyok együtt barátommal, és tudom nem helyes, de azért jöttem össze vele, hogy csökkentsem az előző barátom elvesztésének fájdalmát. Ezt vele is közöltem, tehát amikor elkezdtünk találkozgatni, nyíltan megmondtam neki, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, csak egy laza ismerkedést. Nem zárom ki, hogy több legyen belőle, de jelenleg nem ez a célom, és nem tudom ezt elképzelni. Ennek tudatában kezdtünk el ismerkedni egymással, és bár nem lett kimondva, de annyira rendes volt hozzám és megbecsült, hogy próbáltam változtatni a hozzáállásomon, mert azt gondoltam, nehéz lenne újra ilyen pasit találni. A gond az, hogy ő szerelmes lett belém, én viszont még mindig nem tudom ezt viszonozni, egy erős kötődés az, ami hozzáfűz, szeretek hozzábújni, szeretem a biztonságérzetet, amit ad, tényleg melegséggel tölti el a szívem a jelenléte, de nem tudom vele hosszútávon elképzelni az életem, hiányzik a lángolás, az érzés, hogy megőrülök a másik hiányától, ha nincs velem. Félek, hogy hibát követek el, ha eldobom őt magamtól, de attól még jobban félek, hogyha továbbra sem alakulnak ki az érzéseim, és később vetek véget a kapcsolatunknak, még nagyobb fájdalmat okozok neki. Valahol tudom, hogy mi a helyes döntés, de rohadt nehéz meghozni. Úgy érzem, nagyon hiányozna, ha nem lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy a személye miatt, inkább csak a jelenléte,a szeretete...Borzasztó érzés, hogy fájdalmat "akarok" okozni neki..
26/n
Kedves Xy!
Ezt a döntést neked és nektek együtt kell meghoznotok. Kár is volt megkérdezni, mert erre nincsen recept. Egy kapcsolatból egyébként akkor lesz valami, ha a nagy szerelmem kívül, közös céljaitok is vannak. A legtöbb esetben a szerelem átalakul, és a kezdeti lángolás helyét átveszi, valami biztosabb talapzaton álló érzés, de tévedés ne essék ez is egyfajta szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!