Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
5 hónapja vagyok együtt barátommal, és tudom nem helyes, de azért jöttem össze vele, hogy csökkentsem az előző barátom elvesztésének fájdalmát. Ezt vele is közöltem, tehát amikor elkezdtünk találkozgatni, nyíltan megmondtam neki, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, csak egy laza ismerkedést. Nem zárom ki, hogy több legyen belőle, de jelenleg nem ez a célom, és nem tudom ezt elképzelni. Ennek tudatában kezdtünk el ismerkedni egymással, és bár nem lett kimondva, de annyira rendes volt hozzám és megbecsült, hogy próbáltam változtatni a hozzáállásomon, mert azt gondoltam, nehéz lenne újra ilyen pasit találni. A gond az, hogy ő szerelmes lett belém, én viszont még mindig nem tudom ezt viszonozni, egy erős kötődés az, ami hozzáfűz, szeretek hozzábújni, szeretem a biztonságérzetet, amit ad, tényleg melegséggel tölti el a szívem a jelenléte, de nem tudom vele hosszútávon elképzelni az életem, hiányzik a lángolás, az érzés, hogy megőrülök a másik hiányától, ha nincs velem. Félek, hogy hibát követek el, ha eldobom őt magamtól, de attól még jobban félek, hogyha továbbra sem alakulnak ki az érzéseim, és később vetek véget a kapcsolatunknak, még nagyobb fájdalmat okozok neki. Valahol tudom, hogy mi a helyes döntés, de rohadt nehéz meghozni. Úgy érzem, nagyon hiányozna, ha nem lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy a személye miatt, inkább csak a jelenléte,a szeretete...Borzasztó érzés, hogy fájdalmat "akarok" okozni neki..
26/n
Kemény dió.
Nagyon oda kell tenned magad,hogy ne boruljon el az agya.
Inkább ne hitegesd,ha nem mélyült el az érzésed a fiú iránt,ne szenvedj.
Többet árt mint használ,tehát mond el neki,hogy nálad nem működik tovább a kapcsolat.
Öt hónap alatt ha nem ment,ezután sem fog.
Tedd hozzá azért,hogy nem egy harmadik fél miatt lépsz ki.
Kompromisszumképesebb lesz a srác.
Nem hiszem, hogy elborulna az agya, már olyan értelemben, hogy bántani akarna, vagy bármi ilyesmi. Nem tudom, hogy fog reagálni, az a baj, hogy én vagyok a mindene:( Egyébként nem értem, hogy miért, mert lelkileg nem is igazán passzolunk össze, én komolyabb, melankolikusabb alkat vagyok, ő pedig mindig vidám, mindenből viccet csinál, nem lehet vele mélyrehatóan beszélgetni. Szerintem neki elég volt annyi, hogy a külsőmmel nagyon megfogtam + hogy normális vagyok.
Szerintem egyáltalán nem számít erre, nagyon meg fogja viselni. Azt sem értem, miért nem vette észre a jeleket, ő az 5 hónap alatt már vagy 7-10 alkalommal kimondta, hogy szeret, én egy ideig úgy voltam vele, hogy amíg nem érzem biztosan, addig inkább nem mondom. Az utóbbi időben pedig már sejtettem, hogy valószínűleg ez az idő nem jön el. Nem érezte ebből, hogy én nem viszonzom az érzéseit, vagy csak nem akart vele szembseülni?
"Nem érezte ebből,hogy én nem viszonzom az érzéseit, vagy csak nem akart vele szembesülni?"
A lila/rózsaszín köd.
Igazából elég visszatetsző dolog azért összejönni valakivel, hogy enyhítsd a fájdalmad az exed után, ez az ember érzelmi kihasználása...bár legalább te közölted vele ezt az elején, mert a legtöbb nő ezt nem szokta megtenni!
Ő is hülye volt, mert nem szabadott volna veled így össze jönnie. Amikor az ex árnyéka még ott van a háttérben, érzelmileg nem szakad el tőle az ember és úgy vág új kapcsolatba, az már eleve halálra van ítélve, ezt én is megtanultam a saját bőrömön.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!