Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

5 hónapja vagyok együtt barátommal, és tudom nem helyes, de azért jöttem össze vele, hogy csökkentsem az előző barátom elvesztésének fájdalmát. Ezt vele is közöltem, tehát amikor elkezdtünk találkozgatni, nyíltan megmondtam neki, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, csak egy laza ismerkedést. Nem zárom ki, hogy több legyen belőle, de jelenleg nem ez a célom, és nem tudom ezt elképzelni. Ennek tudatában kezdtünk el ismerkedni egymással, és bár nem lett kimondva, de annyira rendes volt hozzám és megbecsült, hogy próbáltam változtatni a hozzáállásomon, mert azt gondoltam, nehéz lenne újra ilyen pasit találni. A gond az, hogy ő szerelmes lett belém, én viszont még mindig nem tudom ezt viszonozni, egy erős kötődés az, ami hozzáfűz, szeretek hozzábújni, szeretem a biztonságérzetet, amit ad, tényleg melegséggel tölti el a szívem a jelenléte, de nem tudom vele hosszútávon elképzelni az életem, hiányzik a lángolás, az érzés, hogy megőrülök a másik hiányától, ha nincs velem. Félek, hogy hibát követek el, ha eldobom őt magamtól, de attól még jobban félek, hogyha továbbra sem alakulnak ki az érzéseim, és később vetek véget a kapcsolatunknak, még nagyobb fájdalmat okozok neki. Valahol tudom, hogy mi a helyes döntés, de rohadt nehéz meghozni. Úgy érzem, nagyon hiányozna, ha nem lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy a személye miatt, inkább csak a jelenléte,a szeretete...Borzasztó érzés, hogy fájdalmat "akarok" okozni neki..

26/n

2016. dec. 31. 08:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg neki. Előbb-utóbb úgyis kiderűlne vagy még az is lehet, hogy ő veszi majd észre .. feleslegesen ne játszál vele. Ha tényleg szeret akkor elenged és a barátság megmarad.
2016. dec. 31. 08:47
 2/16 anonim ***** válasza:

Kemény dió.

Nagyon oda kell tenned magad,hogy ne boruljon el az agya.

Inkább ne hitegesd,ha nem mélyült el az érzésed a fiú iránt,ne szenvedj.

Többet árt mint használ,tehát mond el neki,hogy nálad nem működik tovább a kapcsolat.

Öt hónap alatt ha nem ment,ezután sem fog.

Tedd hozzá azért,hogy nem egy harmadik fél miatt lépsz ki.

Kompromisszumképesebb lesz a srác.

2016. dec. 31. 09:14
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy elborulna az agya, már olyan értelemben, hogy bántani akarna, vagy bármi ilyesmi. Nem tudom, hogy fog reagálni, az a baj, hogy én vagyok a mindene:( Egyébként nem értem, hogy miért, mert lelkileg nem is igazán passzolunk össze, én komolyabb, melankolikusabb alkat vagyok, ő pedig mindig vidám, mindenből viccet csinál, nem lehet vele mélyrehatóan beszélgetni. Szerintem neki elég volt annyi, hogy a külsőmmel nagyon megfogtam + hogy normális vagyok.

Szerintem egyáltalán nem számít erre, nagyon meg fogja viselni. Azt sem értem, miért nem vette észre a jeleket, ő az 5 hónap alatt már vagy 7-10 alkalommal kimondta, hogy szeret, én egy ideig úgy voltam vele, hogy amíg nem érzem biztosan, addig inkább nem mondom. Az utóbbi időben pedig már sejtettem, hogy valószínűleg ez az idő nem jön el. Nem érezte ebből, hogy én nem viszonzom az érzéseit, vagy csak nem akart vele szembseülni?

2016. dec. 31. 09:21
 4/16 anonim ***** válasza:
emlékeztesd, hogy ez csak laza kapocs,szex és ne élje bele magát,ha nem tudja elfogadni akkor szerintem szakíts ,ha ez neked már sok.találsz mást ilyen laza kapcsolatra aki nem várja el , hogy belészeres.
2016. dec. 31. 09:34
 5/16 anonim ***** válasza:

"Nem érezte ebből,hogy én nem viszonzom az érzéseit, vagy csak nem akart vele szembesülni?"

A lila/rózsaszín köd.

2016. dec. 31. 09:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Olyan bizonytalan vagyok az érzéseimben...Ha arra gondolok, hogy vele maradok, akkor biztosan tudom, h nem elég, mert nem vagyok szerelmes, nem rajongok érte...De ha eszembe jut, hogy milyen lenne nélküle, rögtön mintha felerősödnének az érzéseim, és úgy érzem nagyon nehéz lenne őt elengednem...De az is lehet, hogy csak társfüggő vagyok, és nem bírom elviselni az egyedüllétet, fogalmam sincs:(
2016. dec. 31. 10:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Az bánt leginkább, hogy menetrendszerűen találkozunk, sok időt töltök vele, de ha eltelik mondjuk kicsit több idő, 4-5 nap a találkozásaink között, akkor sincs az, hogy megveszek, annyira hiányzik, és úgy szeretném már látni...Ebből is gondolom, hogyha valóban fontos lenne számomra, hiányozna, és mindig várnám, hogy újra lássam.
2016. dec. 31. 10:24
 8/16 Szergej55 ***** válasza:
67%
Én az egész történetben csak szerencsétlen palit tudom sajnálni, te pedig mérhetetlenül önző voltál/ vagy.
2016. dec. 31. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
gondolom a gyenge kis figurát a szexel jól megfogtad.ha pénzes és rendes veled kapd el a tökeit ,szeretetet majd veszel máshol 😆
2016. dec. 31. 10:37
 10/16 kolosszus22 ***** válasza:

Igazából elég visszatetsző dolog azért összejönni valakivel, hogy enyhítsd a fájdalmad az exed után, ez az ember érzelmi kihasználása...bár legalább te közölted vele ezt az elején, mert a legtöbb nő ezt nem szokta megtenni!

Ő is hülye volt, mert nem szabadott volna veled így össze jönnie. Amikor az ex árnyéka még ott van a háttérben, érzelmileg nem szakad el tőle az ember és úgy vág új kapcsolatba, az már eleve halálra van ítélve, ezt én is megtanultam a saját bőrömön.

29F

2016. dec. 31. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!