Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt azért írtad ki, hogy érdeklődj idegen emberek érzései, lelki állapotuk felől, vagy te szeretnéd kibeszélni magadból a dolgaidat?
Ha a második, nosza, írd le és meghallgatunk, talán még ki is cikizünk és elítélünk, talán nem :)
Ha az első, akkor köszöntem egész jól vagyok. Kb 180 fokkal jobb lett az életem az elmúlt pár hónapban, szóval szép az élet. És persze változatos.ergo boldog vagyok!
Igazából magam sem tudom. Nem szoktam panaszkodni. Csak leültem a fotelomba egy pohár itallal és önsajnálatba merengtem. Aztán jött az 5let, hogy rákérdezek, vannak-e online más boldogtalanok is, vagy csak én vagyok így.
És igazából - mások szerint is - semmi okom a boldogtalanságra. Megvan mindenem még sincs senkim...
Ja az önbizalmam a helyén... úgy ahogy... 25/F
szokásos "nincs barátnőm de rossz nekem" felnőtt férfi siránkozik duma...
uncsi már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!