Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt töltöttél szingliként?
2.5 év után újra szingli srác leszek.
a legtöbb (nyilván a szüzesség elvesztésétől indulva) majdnem 1 év volt hogy se szex, se csók, semmi nem jött össze. Szinte beleroppantam, de akkor még a haverok segítettek valamelyest.
Most új élet, új város, csajom elhagyott, egyedül a világ ellen vagyok kb...
26 vagyok, nem a nyavalygásomról szól a kérdés, hanem hogy mások meddig voltak egyedül, akár kis, akár nagyvárosban.
Felregisztrálok csomó társkeresőre, megpróbálok többet kimozdulni, akár egyedül is, hátha.
Az a baj hogy ha sokat vagyok egyedül, depresszióssá válok.
De most ez a legfőbb probléma úgyhogy meg kell vele bírkózzak.
nem tudom mennyi idős vagy 31-es, de mikor megismerkedtem az exemmel akkor ugyanezt mondta. Ő nem visz háztartást, ő nem nevel gyereket.
Aztán mikor nagy nehezen megbarátkoztam a gondolattal, hogy nem lesz gyerek, mert ő nem akar, akkor hirtelen közölte, hogy ő márpedig szülni akar, szóval nekem viszlát, mert apatípus kell :)
Tipikus. Igazából ez az "azt hazudjuk amit éppen kell azért, hogy kifogás legyen hogy miért cserélünk le a "jobbra" "
köszi a válaszokat mindenkinek.
ezek alapján lehet nőként sem könnyebb.
de a lényeg ugyanaz: fel kell készüljek egy hosszú magányra.
én nem akarom feladni, nem arról van szó, hogy akkor most 26 évesen elzárkózom.
Én szeretnék másik barátnőt, akivel tudok együtt élni, akivel tudok tervezni stb. Sosem vágytam anyatípusra, rám nem kell főzni, mosni, ilyenek.
Hogy találjam meg az egyensúlyt a határozott férfi, és a papucs barát között? mert ugye a nőknek mindkettőre szüksége van, de ha bármelyik több mint kéne, akkor már szevasz van...
3.hónapot leszámítva 27 évet.
De semmi bajom nincs vele, az meg h ki hogy érzi magát nem az én hibám meg magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!