Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt töltöttél szingliként?
2.5 év után újra szingli srác leszek.
a legtöbb (nyilván a szüzesség elvesztésétől indulva) majdnem 1 év volt hogy se szex, se csók, semmi nem jött össze. Szinte beleroppantam, de akkor még a haverok segítettek valamelyest.
Most új élet, új város, csajom elhagyott, egyedül a világ ellen vagyok kb...
26 vagyok, nem a nyavalygásomról szól a kérdés, hanem hogy mások meddig voltak egyedül, akár kis, akár nagyvárosban.
Felregisztrálok csomó társkeresőre, megpróbálok többet kimozdulni, akár egyedül is, hátha.
Az a baj hogy ha sokat vagyok egyedül, depresszióssá válok.
De most ez a legfőbb probléma úgyhogy meg kell vele bírkózzak.
Itt azert ilyen válaszokat fogsz kapni, ez a GYIK-világa, ne csodálkozz, aki boldog párkapcsolatban el az nem igazan látogat ide.
Azert nem ennyire rossz a helyzet, Pesten meg főleg nem, en kulfoldon elek ha hazamegyek akkor mindig összejön 1-2 randi Budapesten. Itt kevésbbé. 4 hónapja vagyok egyedul, a leghosszabb idő egy ev volt.
Társkeresők kel nekem negatív tapasztalataim vannak, de egy próbát megér, hátha neked pont szerencséd lesz, azert olyan sok lóvét ne öljel bele.
A kimozdulas viszont határozottan jo otlet, abba az irányba indulj el!
Elso körben en hasonlo embereket keresnek mint te, abban a városban akar online is, akikkel közösen tudtok kimozdulni, tok mindegy, hogy mit. Új emberekkel ismerkedsz meg, sok sztorit hallasz, fejlődik a kapcsolati hálód, javul a kommunikációs képességed, s nem érzed magad annyira egyedul, meg ha akikkel együtt logsz azok sracok.
De legalább kedvező etnikai arányokkal? Sokra megyünk mi itt a 8 ezer fővel, ha ebből 3 ezer cigány (vagy félcigány)... És a "magyarok" egy része is sima lumpenproli barátokközt meg valóvilágnéző bari.
4 év volt a leghosszabb (előtte 1-1 kapcsolatom között 2 és másfél év telt el) és imádtam, nem is akartam igazán kapcsolatot, csak aztán megismertem valakit, akivel tnyleg minden stimmelt, ő is lett a férjem. Viszont a szingliség is nagyon jól telt, csomót fejlődtem minden téren, karrier, hobbik, a barátaimmal sokat voltam, rengeteg embert megismertem, volt időm gondolkodni és fejleszteni a személyiségem, igazából akkor lettem önmagammal igazán rendben..
Nem igazán tudom átérezni, hogy lehet valaki befordult és depressziós akkor, ha nincs kapcsolata, szerintem az élet tele van mindenféle lehetőségekkel, amiket egyedül is tök jól ki lehet használni. Szerintem ha az ember nem lusta és passzív, és nem mástól várja a problémái megoldását, akkor lazán fel tudja találni magát egyedül is. Én pl. sokkal magányosabb voltam egy korábbi rossz kapcsolatomban, mint egyedül, de mindenki másképp működik.
Mozdulj ki, beszélgess emberekkel, regisztrálj fel Couchsurfingre, szocializálódj a munkatársaiddal, keress valami tanfolyamot, ami érdekel, vagy ha van, hobbiklubot, utazz el néha, akár csak belföldön is, élvezd ki, hogy magadra koncentrálsz. Többször költöztem, teljesen egyedül új környezetbe, az eleje nagyon döcögős és magányos tud lenni, de ha nem adod fel az első pár kudarcnál, hamar berendezkedsz. Sok sikert!
Hanem mert így egyezett meg a nép. Semmi más miatt. És ez itt is így van. Ki van kiálltva a szőkésbarna hajú, borostás, kockaállú, vizilabdás alkat "A JÓNAK" és minden más gáznak számít mellette.
de miért leszel depressziós egyedül?
én most lassan 2 éve vagyok egyedül, és tényleg fura volt az elején, néha hiányzik hogy legyen barátom, de egyébként tök jól elvagyok. van új hobbim, új barátaim, csomó embert megismertem, semmiben nem vagyok korlátozva, sokkal több időm marad magamra stb. van a szingliségnek jó oldala is :) persze ez kicsit olyan hogy próbálod a sz.rban meglátni a jót, de hidd el, sokkal könnyebb így. aztán ha majd lesz valami :)
23L
3. évemet taposom egyedülállóként, de egész jól megvagyok magamban, nem keresek társat mindenáron. Majd jön, ha jönnie kell. :)
Megyeszékhelyen lakom, de még így is nehéz normális nőt találni. 30 évesen nem egy csücsörítős plázacicára vágyom, sajnos pedig pont belőlük van rengeteg, legalábbis ezen a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!