Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időt töltöttél szinglik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt töltöttél szingliként?

Figyelt kérdés

2.5 év után újra szingli srác leszek.

a legtöbb (nyilván a szüzesség elvesztésétől indulva) majdnem 1 év volt hogy se szex, se csók, semmi nem jött össze. Szinte beleroppantam, de akkor még a haverok segítettek valamelyest.

Most új élet, új város, csajom elhagyott, egyedül a világ ellen vagyok kb...

26 vagyok, nem a nyavalygásomról szól a kérdés, hanem hogy mások meddig voltak egyedül, akár kis, akár nagyvárosban.

Felregisztrálok csomó társkeresőre, megpróbálok többet kimozdulni, akár egyedül is, hátha.

Az a baj hogy ha sokat vagyok egyedül, depresszióssá válok.

De most ez a legfőbb probléma úgyhogy meg kell vele bírkózzak.

2016. dec. 29. 12:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%

Előrebocsátom hogy a 14-el teljesen egyetértek.

2.5 év volt a leghosszabb, 2009-11, az elején borzalmas volt, aztán életem egyik legjobb időszaka. :D Pedig egyetemista voltam, nem voltam eleresztve pénzzel, mégis tudtam utazni, programokra járni.

Aztán egy hosszabb idő, 1.5 év most júliusig . Na itt 2 hét szomorkodás után felálltam anno, pedig hosszú kapcsolat volt.

Nem akarlak ámítnani, nekem is voltak rossz esték mikor utáltam hogy az ikszedik randi is rosszul sült el vagy lázasan tön egyedül feküdtem otthon. De összességében nagyon jó időszak volt.

Mondjuk én rengeteget dolgoztam, de imádtam. Munka miatt amúgy is sokat utaztam egyedül, hát elmentem 2x egyedül nyaralni külföldre. Hatalmas személyiségformáló ereje van ám, főleg nőként, full egyedül (és ki lehet olcsón is hozni).

2 továbbképzésen vettem részt ami érdekelt, elkezdtem egy nyelvet tanulni, és rengeteg előadásra, programja jártam, néha túl sokra is :) Elkezdtem futni, jártam versenyekre, a legutóbbit már fülig vigyorogva futottam :D

Aztán amikor otthon voltam, konzoloztam, neteztem, olvstam, sokat gondolkodtam.

És arra jutottam, hogy csak mert egyedül vagyok, nem vagyok rossz ember, sőt. Ha értékes társat akarok magam mellé, nekem is annak kell lennem. És tök jó érzés hogy egymagam is megállok a lábamon!

Csinálj most minden olyat ami kényelmes. Egész este sorozatoznál? Tedd azt! Szemétkaját ennél? Rjata! Én szakításom utáni egyik estén vettem egy hatalmas doboz fánkot és szipogva tömtem a fejem. Fantasztikus volt :D

Aztán ha már mindent megcsináltál, kezdj el valamit ami érdekel. Sport, nyelv, szakkör.

Mellette mehet a társkereső, de hidd el, végig kell futnia benned az előző kapcsolatnak.

28/N

2016. dec. 29. 14:27
 22/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

jó látni, hogy azért az ember tök egyedül is érezheti jól magát, nyilván ha teljesen boldog nem is lehet.

Eddig is, és most is úgy érzem, hogy a barátnőm tesz erőssé...tehát amikor nincs / nem volt itthon totál elveszettnek érzem magam, és sírtam is az elmult időben, mikor már egyre lentebb volt a kapcsolatunk.

Mikor hazajön (még nem költözött el) akkor pedig nagyon erősnek érzem magam, hogy egyedül is megy bármi stb stb.

Szóval valahogy a jelenléte nyugtat meg.

de most már nem sokáig lesz így, hiszen elköltözik hamarosan.

Lányoknak azért valljuk be, más szinglinek lenni. Folyamatosan ostromolnak a férfiak, mindig ír valaki, folyamatosan jönnek a visszajelzések utcán is pl.

Férfiként mi jut: várom epekedve hogy egyáltalán írjon valaki vissza, az utcán kb mindenki lesz*r, azt sem tudom mikor flörtöltem utoljára.

Csoportokba, szakkörökbe stb, de még nyaraláson is egy lánynak annyi önbizalomnövelője van mint állat. Srácként totál semleges mindenki veled.

de nem hisztizek. túl kell látnom ezen.

2016. dec. 29. 15:16
 23/38 anonim ***** válasza:

Előző vagyok Kérdező.

Jaj hagyjuk már. Nem nyalták ki a hátsóm sehol csak mert lány vagyok.

És attól, mert mondjuk kaptam pár levelet, még nem voltam a fellegekben. Pl. mikor sráccal megbeszéltünk randit és sose jött el... akkor fújhatod a leveleket. Sorra halmoztam a borzalmasabbnál borzalmasabb randikat. És utána meg valahogy megmondani nekik hogy hát mégse... hát az se piskóta. Ja meg, van az a mondás tudod, vakrandin a fiúk attól félnek hogy ronda lánnyal találkoznak, a lányok meg hogy sorozatgyilkossal, ez is full igaz :D

De egyébként ha érdekel ez a része írj rám, szívesen mesélek vicces sztorikat, hátha segít kicsit felvidítani :D

Egyébként - írod a lány miatt vagy erősebb. Dehogyis, ezt csak bebeszéled magadnak. Magadnak köszönheted csakis, mert meg akarod mutatni neki, hogy mennek a dolgok. Akkor magadnak, aki azért mégis a legfontosabb ember a saját életedben, miért ne mutatnád meg, hogy mennek a dolgok? :)

Egyet mondok mgé a visszajelzésre. Ha majd készenállsz, egy nap munkából hazafelé-menet mosolyogj rá minden lányra. Kísérlet! :D Leszűrheted mennyi mosolyog vissza. Még ha csak pár is, jobb kedved lesz, meglásd!

2016. dec. 29. 15:38
 24/38 anonim ***** válasza:
43%

miért lenne könnyebb lányként?

hidd el, az nem önbizalom növelő vagy megnyugtató ha szórakozóhelyen csúnya nyomorékok vagy ostoba parasztok próbálkoznak és nem értenek a szóból... meg a társkeresőn 'szia laza kapcsit keresel?' 'szia, hogy állsz az egyéjszakás kapcsolatokkal?' üzenetek sem túl felvidítóak :D

és ha az utcán elmegy mellettem egy öreg proli és megdicsér hogy pl milyen szépen nyalom a fagyit, azt se veszem próbálkozásnak.. ezek inkább bosszantó, jobb esetben vicces pillanatok, de ennyi.

2016. dec. 29. 15:44
 25/38 anonim ***** válasza:
75%
A #21, #23 hozzászólást író hölgyeménynek üzenném, hogy olyan vidám a kisugárzásod, hogy látatlanul feleségül vennélek. :D Sugárzik az írásodból, hogy mennyire pozitív vagy. Több ilyen nő kellene a mai világba. :)
2016. dec. 29. 15:50
 26/38 anonim ***** válasza:
36%

Nem vagy egyedül. Én vagyok egyedül. Soha nem volt kapcsolatom és barátaim sincsenek. Már családom se. Nyertem?

Bár nekem barátok ezerszer jobban hiányoznak, mint egy pasi.

2016. dec. 29. 16:24
 27/38 anonim ***** válasza:
13%

11 éve vagyok egyedül, de nálam ez választott állapot, szóval én nem depizek be tőle. :) Amúgy szerintem csak az nem talál párt, aki nem akar. Én nem vagyok se szép, se gazdag, se okos, se semmiben jó, és mégis akadt több jelentkező is az elmúlt években.

30/N

2016. dec. 29. 16:25
 28/38 anonim ***** válasza:
39%

Én jó 1,5 éve vagyok szingli, első párom óta (még az első kézfogás is vele volt), több éves kapcsolatról beszélünk. Eleinte én is értéktelennek éreztem magam, de elkezdtem pszichológushoz járni (depresszióra való hajlam stb), normális szociális életet élni, mint más egyetemisták,akil dolgozni járnak s jobb lett. Azóta sulit befejeztem, dolgozok, de most is önfejlesztek (nyelvtanulás, olvasás stb). Néha rámjön, ez a jó lenne valaki) ekkor eszembe jut, hogy milyen szingli férfiakat ismerek jelenleg s megerősítem magam, hogy igen jelenleg jobb egyedül... :) Ha jön valaki olyan, akkor nem leszek utána szingli^^

25N

2016. dec. 29. 18:50
 29/38 anonim ***** válasza:

Ez komolyan annyira borzalmas...

25 felett a normális férfiak és nők legalább 50%-a, 30 felett meg szerintem legalább 80%-a teljesen feladja, elege van mindenből, bezárkózik...

Persze magát nyugtatja, hogy ha jön valaki majd kinyílik, aztán mennek az évek, és ott állnak majd' 40 évesen egyedül, olyan jól sikerült az önvédelem a csúnya gonosz csalódásoktól.

(Mióta egyedül vagyok azóta látom ezt még erősebben a 30+ feletti nőismerőseimen.

Többségük már 6-8-10 éve egyedül, de ha megpróbálom elhívni őket egy randira, akkor úgy reagálnak, mintha baltás gyilkos lennék.

Eleinte azt gondoltam, hogy velem van a gond, hogy én nem jövök be nekik, hogy én csinálok valamit rosszul, aztán lassan rájöttem, hogy nem, semmi köze a dolognak hozzám, mással sem mennek el, amint a haverságnál komolyabb lesz egy ismeretség rögtön pánikolva menekülnek, mert egyszer régen valaki(k) becsapták, megbántották őket)

2016. dec. 29. 18:55
 30/38 anonim ***** válasza:

Az egész életem.

27F

2016. dec. 29. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!