Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még rá, vagy ne?
Munkatársam, nagyon jóban vagyunk. Körülbelül 2,5 hónapja fordult barátságnál valamivel többre a dolog. Néha együtt ebédelünk, sütizünk, átjárok hozzá filmet nézni, incselkedünk egymással, sokat beszélgetünk neten is és élőben is. Viszont nem történt semmi előrelépés. Sem simogatás, sem csók, semmi. Lehet, hogy maradi vagy merev vagyok, de nőként kezdeményezni nem fogok, maximum jeleket adok, ezt alkalmazom is. Érdemes még esélyt adni ennek, vagy ennyi idő után felejtős?
23L 28F
itt szerintem mindenki magából indul ki, hogy egy ilyen helyzetben mit tenne.
ha nekem bejönnél és ÁTJÁRNÁL FILMEZNI hozzám akkor biztos hogy már 1 hónap, vagy kevesebb után kezdeményeztem volna egy kis összebújást, vagy simogatást, csókot stb.
szerintem csak töketlen a gyerek, fél vagy ki tudja nem ismerem milyen fajta.
vagy a másik lehetőség hogy barátzónába kerültél mert nem jössz be neki.
1) Lehetséges hogy barátként néz Rád, és ő nem is akar többet.
2) Lehet hogy fél, fél, hogy tönkretenné a barátságotokat, fél, hogy visszautasítod, stb.
3) Én megértem, hogy jobb érzés, ha egy férfi kezdeményez, de nőként is meg lehet ezt lépni. Ha nem akarod akkor pedig adj több/egyértelműbb jelet.
4) Lehet hogy nem akarja elsietni.
Sok opció lehetséges, de mi csak találgatni tudunk. Légy türelmes, de ha ez még hónapokig megy így, akkor valószínűleg felejtős. VISZONT biztos van olyan ember is, aki több hónap után jut el arra a pontra, hogy többet érez valaki iránt, és kezd el kezdeményezni. Nem tudhatod, szóval vagy kezdeményezel te, vagy vársz. Viszont örökké sem jó várni.
Minden jót kívánok!
19/L
Miért fáj a nők 85%-ának egyértelműen megmondani, hogy az adott férfi szimpatikus nekik és többet szeretnének? Lehet hogy azok a jelek amikről azt hiszed hogy világosan mutatják, hogy szabad a pálya, neki nem mondanak semmit. Mennyibe kerülne azt mondani neki egy megfelelő pillanatban, hogy többet szeretnél ennél?
Mellesleg várhatsz is rá, aztán vagy lep valamit, vagy nem...
Ezt neked kell eldontened.
En csak pasi miatt tennem meg,mert tudom hogy mellette lenyugodnek vegleg,onmagamat adhatnam jatszadozas nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!