Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegény nők milyen alapon várják el tőlem hogy én módos legyek és biztosítsam az anyagi biztonságot számukra?
Azt megértem és elfogadom hogy egy törtető,karrierista nő hasonló figurával képzeli el az életét, tehát nem feltétlenül egy portással.
De a segédmunkás nők ugyanezt csinálják!
Meghallják hogy melós vagyok és húzzák a szájukat!!!
Mégis milyen alapon várnak el olyan dolgot amit ők se ugornak meg?
Vagy manapság már ez a normális hogy minden nő automatikusan elvárja az anyagi biztonságot, amit nekem férfinak kell megteremteni?
26 éves vagyok, huszonéves, korombeli nőknél tapasztaltam ezt az elképesztő jelenséget.
Miért ilyen pénzéhesek a nők?
Az ilyen pénzéhes, lusta ribizliket hagyd a fenébe, nem mind ilyen. Legalábbis remélem, én már kicsit idősebb vagyok, nem tudom a fiatalabbak milyenek, de igaz hogy sokan panaszkodnak...
Amúgy az alap probléma szerintem az, hogy ez az egész világ felszínes lett, és képmutató, csak az számít hogy kinek mije van, a belső értékek kezdenek elveszni. De biztos hogy van akinek még számít. Arról nem is beszélve, hogy örülniük kéne hogy dolgozol, nem csak a gép előtt ülsz és sírsz...
32N
Gondolom a gazdagabb és szebb nőknél sikertelen gazdagabb pasik is hajtanak rájuk. Hiszen szépek csak pénzük nincs.
Csúnya gazdag csajokra hajts, vagy csúnya csórókra.
Ők biztos örülni fognak, hogy szóba állsz velük.
Te elvárod, hogy a házimunkát egyedül csinálja, mindig ő főzzön, pucolja a wct, pelenkázza a gyereket? Ha igen, akkor a másik jogosan várja, hogy te meg hozd a régimódi férfiszerepeket és te tartsd el a családot.
Ha nem várod el ezeket, mert az egyenlőséget vallod, akkor csak rossz nőlet találsz meg.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!