Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki volt már roma lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már roma lánnyal, vagy roma lány, tőlük kérdezem, hogy milyen velük a szex? Miben más, mint egy magyar lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy roma lány ismerősöm, aki kicsit többet akar (normálisabb fajtából), és nem tudom mire számítsak. Köszi a válaszokat!

2016. dec. 27. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Na végre, tehát te is belátod, hogy vannak magyarok és nem magyarok! :)
2016. dec. 27. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Hááááát... Èn nem túl kellemes illatokra számìtanèk. Mèg ha ápolt akkor sem. Alapjáraton számomra kellemetlen szaguk van.

Lehet rasszistázni, számomra ez ìgy van...

2016. dec. 27. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Nem hiszem, hogy másabb lenne velük a szex, ők is emberek....bár néha ez kétségbevonható...
2016. dec. 27. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Van, aki bélyeget gyűjt, és van, aki nemi betegségeket.
2016. dec. 27. 16:05
 5/8 anonim válasza:
50%

Ha már a legtöbb válaszadó képtelen normálisan hozzászólni, én megteszem. Először is kiemelem, hogy nem szeretnék általánosítani, akinél nem így van, ne vegye magára.

1. Szex előtt nem szeretnek fürödni, ha reggel tusoltak, vagy előző nap, és délután csinálják, akkor az úgy teljesen jó nekik.

2. Ki kell nyalnod a seggét. Ez náluk az egyik legfontosabb. Legalább 10-15 percig mélyen.

3. Jól szopnak, de csak addig szeretik, amíg feláll.

4. Sokkal vadabbak, mint a magyar lányok. Mind a két lyukba folyamatosan kell tömnöd lazsálás nélkül.

5. Nem szeretik gumival, kifejezetten utálják, szóval vigyél tablettát.

6. A spermát nem mindegy, hogy hova adod nekik. Általában beléjük kell mélyen élvezni.

7. Valamilyen formában mindig éreztetik, hogy magasabb rendűek. Beszólás, hogy ő már volt nagyobbal stb. vagy valami hasonló biztos, hogy lesz.

8. Sajnos nem jó, ha ismernek is. Sanszos, hogy nem fognak leszállni rólad. Sokak egy alkalomba többet látnak bele, és bizony lehet, hogy pórul jársz, ha csak egy alkalomra kihasználtál egy roma lányt.

Még egyszer leírom, nem általánosítás. Ez az átlag!

2016. dec. 27. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod, hogy roma lány, akkor semmiben. Tudod, akkor az a különbség, hogy tudatosan szexelsz roma lánnyal. A hagyományok, szokások végett, viszont lehetnek kellemetlenségeid.
2016. dec. 27. 16:24
 7/8 anonim válasza:
82%
Személy szerint egy gyárban voltam vezető, és nagyon sok roma női alkalmazott volt. Ha kicsit befogadnak, beszélgettek, előbb utóbb rengeteget fogtok szexről beszélni. Nagyon nyitottak, ha a bizalmukba fogadnak. Én ott tudtam meg sok dolgot. A seggnyalás az nekik tényleg nagyon fontos! Erre készülj fel. A puncijuknak sokkal húsosabb, és a szaga is erőteljesebb. Kifejezetten a nagy méretet szeretik. És készülj fel arra is, hogy amit gondolnak, azt ki fogják mondani. Ha nekik nem tetszik valami, kicsi, vagy nem jól csinálod, akkor le fognak szúrni.
2016. dec. 27. 18:22
 8/8 anonim válasza:
Én nem próbáltam de nem is akarom pedig lehetne.Tudod ki nyalná a seggét mire fel vannak felsőbbrendűnek hiszik magukat?Mert genetikailag közelebb állnak a majomszerű őshöz?
2023. aug. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!