Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél egy új városban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél egy új városban, újdonsült szingliként?

Figyelt kérdés

3 hónapja lakunk itt a barátnőmmel. Sajnos 2.5 év után tönkrement a kapcsolatunk. Ebbe ne menjünk bele, hogy miért.

Nekem új ez a kisváros (kb 15 ezres), nincsenek haverjaim, barátaim. A barátnőm szerintem hamarosan elköltözik a közös albérletünkből, egyedül maradok a lakásban.

Sokadjára találtam egy viszonylag normális munkahelyet, normálisak velem, nettó 150 et kapok, nem kell megszakadnom, irodai munka.

A kérdésem az, hogy ha összekaparom magam a padlóról, maradjak itt, és alakítsak ki új kapcsolatokat, próbáljak nyitni a lányok felé?

Vagy pedig mivel még próbaidőn vagyok a cégnél, robbantsam a bombát, mondjak fel, és kalap kabát szedjem a cókmókom külföldre?

Lenne egy ismerősöm skóciában aki talán segítene egy picit, de tőle sem várhatok sokat, angolul alig beszélek, némettel elvagyok, de osztrák-németbe nincsenek ismerőseim.

Sajnálnám nagyon ezt a munkahelyemet, direkt mondták h csak akkor vesznek fel, ha nem megyek külföldre pár hónap múlva stb. nyilván akkor még fogalmam sem volt hogy tönkremegy a kapcsolatom.

A közös otthon nagyon a barátnőmre fog emlékeztetni. A város is, hiszen egy csomó helyen sétáltunk, fagyiztunk stb. Frissek a sebek, könny csordul az arcomon most is.

Szóval ha a helyeben lennétek mit lépnétek?

26/F

kérlek trollok kíméljenek, megkaptam így is a jó kis karácsonyom, és nemsoká januárba meg a szülinapom.

2016. dec. 24. 10:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát inkább a csajok felé nyiss mint mondjuk a transzvesztiták felé...
2016. dec. 29. 14:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! 2017. Szeptemberèben megmondom, akkor pont abban a szituban leszek! :D
2016. dec. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!