Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél egy új városban, újdonsült szingliként?
3 hónapja lakunk itt a barátnőmmel. Sajnos 2.5 év után tönkrement a kapcsolatunk. Ebbe ne menjünk bele, hogy miért.
Nekem új ez a kisváros (kb 15 ezres), nincsenek haverjaim, barátaim. A barátnőm szerintem hamarosan elköltözik a közös albérletünkből, egyedül maradok a lakásban.
Sokadjára találtam egy viszonylag normális munkahelyet, normálisak velem, nettó 150 et kapok, nem kell megszakadnom, irodai munka.
A kérdésem az, hogy ha összekaparom magam a padlóról, maradjak itt, és alakítsak ki új kapcsolatokat, próbáljak nyitni a lányok felé?
Vagy pedig mivel még próbaidőn vagyok a cégnél, robbantsam a bombát, mondjak fel, és kalap kabát szedjem a cókmókom külföldre?
Lenne egy ismerősöm skóciában aki talán segítene egy picit, de tőle sem várhatok sokat, angolul alig beszélek, némettel elvagyok, de osztrák-németbe nincsenek ismerőseim.
Sajnálnám nagyon ezt a munkahelyemet, direkt mondták h csak akkor vesznek fel, ha nem megyek külföldre pár hónap múlva stb. nyilván akkor még fogalmam sem volt hogy tönkremegy a kapcsolatom.
A közös otthon nagyon a barátnőmre fog emlékeztetni. A város is, hiszen egy csomó helyen sétáltunk, fagyiztunk stb. Frissek a sebek, könny csordul az arcomon most is.
Szóval ha a helyeben lennétek mit lépnétek?
26/F
kérlek trollok kíméljenek, megkaptam így is a jó kis karácsonyom, és nemsoká januárba meg a szülinapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!