Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik szingliként csak a szexre gondolnak, kapcsolatban meg sok nekik a mindennapos szex?
Akkor is, ha van alkalmi partnerük, egész nap csak a szexen jár az agyuk. Meglátnak egy jó nőt, és szex.
Kapcsatban viszont túl sok a mindennapi menet...
Nem általánosítok, nyilván nem igaz mindenkire, de tapasztalataim szerint ez nagyon jellemző...
Alapesetben a férfiak jelentős részének mindenről a szex jut az eszébe, akár egyedülálló, akár párkapcsolatba van. Ez teljesen normális, és egészséges is.
Az, hogy a párkapcsolatban miért csökken a szexuális vágy, megint más téma, mert rengeteg külső tényező hat a libidóra. Általánosságban, a kapcsolat elején egyáltalán nem csökken a vágy, sőt...amikor megállapodik egy kapcsolat, stabillá válik, akkor előfordulhat csökkenés, de ez nem feltétlen és csak és kizárólag a férfi hibája.
Mert alkalmi kapcsolatoknak akármikor vége lehet, és ki akarja használni mindenki az alkalmat.
Tartós kapcsolatban pedig az újdonság varázsának elmúlása után ott van az érzés, hogy nem kell sietni, mert holnap is ott lesz mellette a másik.
A csajokkal is így van ez, nem csak a pasikkal. Azért van amit a 2. írt, a szabadon választható izgalmasabb, mint a menetrendszerű, monoton.
Ha már elmúlik a rózsaszín köd, unalmassá válik mindig ugyanazzal.
L21
Edd mindig ugyanazt kaját, ugyanúgy fűszerezve, napi 3x-4x.
1 hetet se adok és rá se bírsz majd nézni.
En is eszrevettem ezt. Igy a mostani baratommal mar ismerkedesnel a csok elott joval letisztaztam, h en minden nap szexelni akarok azzal, akivel jarok. Nem jarok olyannal, aki nem akar naponta azexelni.
Minden nap szepen ramaszok es orul neki. ( mindig is rendszeresen uztem strapas sportokat, apoltam magam es dogosen oltozkodtem.)
Ezt az elejen tisztazd le a pasival. Ne szegyenloskodj.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!