Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik szingliként csak a szexre gondolnak, kapcsolatban meg sok nekik a mindennapos szex?

Figyelt kérdés

Akkor is, ha van alkalmi partnerük, egész nap csak a szexen jár az agyuk. Meglátnak egy jó nőt, és szex.

Kapcsatban viszont túl sok a mindennapi menet...

Nem általánosítok, nyilván nem igaz mindenkire, de tapasztalataim szerint ez nagyon jellemző...

2015. dec. 14. 08:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

kapcsolat híján esetleges, hogy mikor jutsz hozzá. nem kiszámítható, és tényleg kevés. ez ad egy kis pluszizgalmat: új emberek, új helyek.

kapcsolatban lehet, hogy akkor is várja valaki, hogy csináld, amikor nincs kedved. ebből feszültség van. valaki, aki úgy érzi, jogot formálhat erre bármikor, hiszen elvileg az övé vagy. megszerzett, birtokol.

ja, most látom, hogy nem nekem szólt: nő vagyok.

fériaknál is az újdonsággal tudnám magyarázni. ilyenkor sokszor játékosabb, érdekesebb, felszabadultabb maga a közeledés folyamata. még nincs a háttérben neheztelés és elvárás, és nem tudod, milyen pózok, milyen hangok, milyen látvány fogad majd.

ilyenkor még van ígéretesség, illúzió. a kapcsolatok nagy részében meg szerintem az emberek már nem képesek újat mutatni egymásnak, vagy egyáltalán megújulni.

2015. dec. 14. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:
A 10. válaszolónak megmosolyogtat a naivsága. Majd pár év múlva meglátod,hogy mennyit ért az, hogy te az elején "letisztáztad:DDDD" ,hogy te csak azzal jársz akivel mindennapos a szex. :D
2015. dec. 14. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Egyszerű a válasz, bár itt már többen jókat írtak... Szóval szingliként akit lehet meg akarnak dugni, és van olyan nő akit rendszeresen de nem túl gyakran ápolgatnak. Na de ha összejön egy állandó csaj, az egy idő után nem sok újat tud adni, és előjön a változatosság iránti vágy, ilyenkor ugyan az lesz a helyzet, mint a szingli időszakban: járkálunk más csajokhoz is. Ezért nem csak az van, hogy nem tud újat adni az állandó, hanem az is, hogy nem fog kelleni annyiszor az otthoni punci, mert van(nak) egyéb megoldás(ok) is. :D

Természetesen vannak kivételek, az olyan pasik akik nem teszik be másik punciba, nekik egyszerűen ennyi az igényük. Meg persze olyan is van, aki a legtüzesebb időszakban is csak havi egyszer akarja, de ő menthetetlen ilyen szempontból... :)

Lehet háborogni azon, amiket írtam, de ez nagyon sok esetben így van.

42F

2015. dec. 14. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem leginkább az 5-ös válaszolónak sikerült megfognia a lényeget. Nem kell egyből rémeket látni, hogy biztos megcsal mással, stb... Egyszerűen csak az a tény áll fenn, hogy az állandó barátnő ottvan biztosan holnap is meg azután is... Viszont egy alkalminál izgató, hogy ha most nem szerzi meg, ki tudja, mikor lesz rá lehetősége ismét.
2015. dec. 16. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:

teljesen jó a havi 1 szex...

26F

2016. ápr. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!