Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz velunk az elkovetkezo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velunk az elkovetkezo harom hetben? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar majdnem fel eve vagyunk egyutt a baratommal, de elegge furcsan indult a kapcsolatunk. Laza kapcsolatnak indultunk csak alkalmi szexxel, es randikkal. Viszont szerintem kezd belem esni, es volt, hogy ittasan o is emlitette, hogy jobban kedvel, es kozos ismerosunk is mondta, hogy jobban kedvel...

Nemsokara harom hetre elutazom. Nem tudom, hogy mi lesz velunk, mivel nem beszelgettunk arrol, hogy hogyan is allunk... nem tudom, hogy szoba hozzam e, hogy kedvelem es kezdek bele esni, vagy varjam meg a harom heted, hogy megtudjuk mit is erzunk egymas irant a harom hetes szunet utan. Tanacstalan vagyok, es aggodok...

24/, 27/F

2016. dec. 23. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
ez egy win-win szitu. szerintem nem kell aggódni
2016. dec. 23. 20:57
 2/3 Költőnő? ***** válasza:
52%

Csak egy személyes tapasztalat, aztán majd vond le belőle a számodra megfelelő tanulságot.

Jó pár éve volt egy srác. Valahogy pont így voltunk. Nem kapcsolat, nem barátság, de ő akkoriban nem állt (vagy csak velem nem állt-ezt ma már nem tudom) készen az elköteleződésre, én meg úgy voltam vele, hogy nem presszionálom semmivel, majd alakul. Nekem nem lett volna ellenemre, ha a kapcsolatunk jogerőre emelkedik, mert jó úton haladtam, mint ama bizonyos állat a meszesgödör felé. De vártam türelmesen. Aztán neki is el kellett mennie pár hétre. Utolsó este természetesen nála, mikor kiért, egyedül nekem írt, de kettőnkkel kapcsolatban semmi, sőt, a puhatolózásaim is süket fülekre találtak. Nekem meg kezdett elborulni az agyam és mint tudjuk; a harag sosem jó tanácsadó... no lényeg a lényeg, bacta az egóm, hogy egy olyan faszira várok és vagyok hű hozzá, akivel hivatalosan csak barátok vagyunk... úh egyik este nagyon magányosra fogyasztottam alkoholt és hát khm... fogalmazzunk úgy, hogy nem aludtam otthon. Mikor hazajött (úgy gondoltam, ezt nem fbn kéne megbeszélni, egyáltalán hülyén éreztem magam, hogy azt sem tudtam, lenne-e egyáltalán mit megbeszélni), oltári balhét kerekedett ebből, sértődés, nemszólokhozzád.

Aztán mikor mikor múlóban volt a dolog és lehetett vele értelmesen beszélni, elmondtam neki, h egy dologért kérek bocsánatot és az nem az, ami történt, hanem az, h fájdalmat okoztam.

Mert csak annyit kellett volna mondania, hogy figy, nem tudom ez most mi és később mi lesz, de szeretném, ha megvárnál.

Megtettem volna. Minden további nélkül.

Hogy számomra mi volt a tanulság? Nem árt kibökni néha, hogy mit szeretnénk, mert senki nem gondolatolvasó és a mihez tartás végett nem árt tisztázni, amit kell.

Következő alkalommal kérte? Igen? Megvártam? Zokszó nélkül.

2016. dec. 23. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:

En inkabb teritenem a kartyaimat. Aztan ha nem.jon be legalabb lesz 3 heted messze tole.kitalalni hogyan tovabb.

A pasik amugy sem ertik a taktikazast.

2016. dec. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!