Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lelkitársunk szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lelkitársunk szerintetek születhet velunk ugyanazon a napon. Ugyanabban az évben?

Figyelt kérdés

A lelki társak gondolata még Platóntól származik. Tudod, az ókori görög filozófus elképzelése szerint az embereknek négy karjuk, négy lábuk és két arcuk volt. Zeusz fenyegetve érezte magát az erejüktől, ezért kettévágta őket, arra ítélve bennünket, hogy életünkben végig a másik felünket keressük.

Ezt a fiút 3éve ismerem. Elköltöztünk régebbi lakóhelyemről. Először haverok lettunk. Majd kiderült,h ugyanakkor születtünk. Mind ketten a hajnali órákban. Ő megindult fájással. Engem indítottak.

Azóta van egy kisfiam. De az édesapjával szétmentünk. Ő viszont megkeresett. És most nem tudom,h elkezdjek-e vele egy kapcsolatot. Hozzáteszem,h teljesen jó vele. Tud velem nevetni sirni. Abbol a szempontból viszont nehéz,h a környezete mit reagál egy gyerekes anyukához.

#lelkitárs #szerelem. Barátság
2014. febr. 3. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:

nem tiltott és nem tudok olyan törvényszerűségről sem, hogy ne lehetne.

Ha kedveled, élvezd a társaságát.

2014. febr. 3. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
nem, mert az tilos
2014. febr. 3. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha újraszülethetünk az ókorból, akkor az a minimum, hogy egy időben is születhetünk egyszer.
2014. febr. 3. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy biztos, valamilyen szinten van jelentősége azoknak a jeleknek, amikben hiszünk, mert ezek megerősítést adnak nekünk.

Műszaki gondolkodású (spirituális, vallási dolgokat babonának tartó) emberként is úgy gondolom, hogy megérzéseinkre lehet támaszkodni, ezek anyagelvűséggel is magyarázhatók. (Pl. álmunkban olyan gondolatoknak is teret engedünk, melyeket éberen, tudatosan könnyen elhessegetünk, viszont ha már álmunkban előjött, akkor éberen is elkezdjük elemezni-értékelni. Miért jelent meg a gondolatomban ez a tervezési elképzelés, utazási cél, csaj...)

2014. febr. 3. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Perszem szerintem is szulethet. Rosszul tettem fel a kerdestm valojaban az erdekel h ez fuzheti e szorosabbra a dolgot. Vagy eppen kicsit magasabbra teheto a valosag tartalma. En soha nm lattam benne realitast,de most elgondolkodtam. Foleg hbezt az idezetet epp akkor olvastam,mikor felvetodott benem a kerdes
2014. febr. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!