Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátnőm mindig ugyanúgy, ugyanabban a 2 pózban csak este, csak ágyban és még azt is ritkán?
én meg szexmániás vagyok.
Mit tudok ez ellen tenni?
Debilek mellőzzetek
23F
Szerintem próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot. A póz lehet amiatt, hogy úgy tud elmenni. Van egy barátnőm, akinek pár hónap után jött össze a hüvelyi orgazmus, azóta mindig ugyanabban a pózban csinálják (néha előtte egy kicsit máshogy), mert úgy tud Ő is elmenni. Aztán ha elment, utána csinálják más pózban, amiben a barátja is elmegy, de így a szeretkezés nagy része ugyanabban a pózban történik.
Az este valószínűleg azért, mert szégyenlős, ezen Te tudsz változtatni pl. azzal, hogy sokat dicséred, mondogatod neki, hogy milyen szexi és kívánatos.
A többi meg egyszerűen azért, mert nem olyan kívánós, nem szeret annyira szexelni. Van ilyen.
Én a helyedben egyszer megpróbálnám pl. ebéd közben letámadni, mondjuk a konyhaasztalon nekiesni... Vagy a fürdőben, közös zuhanyzás alkalmával.
Ha semelyik ötletre nem vevő, akkor ülj le és próbálj beszélgetni vele erről, de ne erőszakosan, csak érdeklődve, hogy neki miért nincs kedve máshogy, máskor...
Amúgy a barátom előző barátnője is ilyen volt, mindig péntek este csinálták, mindig ugyanabban a pózban... Aztán az utolsó fél évben összesen 2szer...
Remélem nektek sikerül javítani a dolgon! :) 20/L
Ezek jutnak eszembe:
Ágyban: neki így kényelmes
Este: szégyenlős
Ugyanabban a 2 pózban: ezekben a pózokban élvezi.
Hogy ritkán csináljátok viszont jelezheti azt, hogy nem élvezi veled a szexet vagy nem kíván eléggé. Esetleg azt is, hogy mivel csak este hajlandó szexelni, ezért addigra elálmosodik és emiatt nem lesz kedve.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!