Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tortenik ez velunk? (lent)
A fejfájás nem lehet,hogy amiatt van,mert egésznap a gép előtt van?
Pfu,ez így nagyon elkeserítően hangzik :/
Szerveztek programokat?
Szerintem jót tenne,ha közösen elmennétek valahova.
És kéne,hogy ő is akarja a javulást.
A szemcseppel is ugyanúgy fájhat emiatt.
Ehhez meg nem feltétlenül kell autó. Nem lényeg,hogy mi,csak,hogy közösen legyen.
Lehet, en nem tudom, orvos masra gondolt, de nem lehet levalasztani rola.
Helyben nem sok minden van, erdekodesi kor is mas. De itthon sokszor nezunk filmet, kutyasetaltatas, fozogetes... Ilyesmi ami belefer. Most is egesz heten egyutt leszunk, otleteket is adhattok hogy mivel probalkozzak. :) Sajnos nem egy valentin napozos tipus, ami vegul is nem baj, csak jol esne egy kis figyelmesseg, alkalomtol fuggetlenul is. De nincs panaszra okom, meg szokta fozni a kedvenc kajaimat, es sokszor hoz sutit. Sokszor mondja, hogy en vagyok neki a tokeletes, de nem mindig erzem ugy. Ma pl megkerdezte, hogy ami nem megy, miert kell eroltetni? mondom mit? es erre mondta hogy szerinte en mar nem akarom annyira a kapcsolatot mint o. Pedig errol szo sincs, csak ejjelente is par orakat alszom, orankent felebredek, tenyleg tiszta ideg vagyok en is...
Ez alapján szerintem hiányol valamit.
Minden téren próbálsz rá odafigyelni?
Tehát nem csak szex,hanem kedveskedések,amik a kapcsolat elején maguktól jöttek.
Akkor marad az,hogy beszéld át vele alaposan.
De tényleg és ne hagyd,hogy csak rávágjon ezt azt.
Vannak bajok.
Kapott gyógyszert,de nem veszi be, eközben attól fél, hogy bepánikol. Mártírkodik? De minek? A megoldás egyik fele ott a kezében. Vagy könnyebb sajnáltatnia magát?
A folyamatos gép előtt ülés lehet egy függőség (nem tudom, milyen sűrűn csinálja), ami ez esetben azt jelenti, hogy valami lelki dolog elől menekül.
Az, hogy egyedül érzi magát még társaságban is, azt jelenti, hogy belül valamin vívódik, harcol önmagában.
Az, hogy semmi miatt nem szólsz neki és mindent eltűrsz, valamint az, hogy a szexben kiszolgálod, nem vezet jóra. Ez azt jelenti, hogy te megalkuvó vagy a kapcsolatban, behódolsz neki. Ez viszont oda vezet, hogy nem fog tisztelni téged és kapcarongyként fog használni, mert látja, hogy megteheti, úgysem lesz következménye.
Szerintem nyugodt hangnemben beszéljétek meg a dolgokat és fontos, hogy ne úgy add elő, hogy "te ezt meg ezt nem csinálod", hanem úgy, hogy "nekem rosszul esik, amikor...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!