Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyilvánul meg az, ha társunk nemszeret, csak megszokásbol van velunk?
Figyelt kérdés
Foleg ferfiakra értem ezt:)
Hogyan nyilvanul meg ez nálluk a mindennapokban?
2012. dec. 10. 15:08
1/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak látod rajta , hogy más lett, nem akar úgy veled lenni mint pl előtte.., (esetleg) nem vállal fel mások előtt, mmint, hogy nem nagyon mutatkoztok úgy együtt. De sztem nincs konkrét dolog amibe megnyilvánul, csak ezt észreveszed! :) 16/L
2/3 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy ha unott amikor veled van, nem dicsér meg rajtad semmit, nem mondja hogy szeret. Vagy ha mondja is, hogy szeret, azt is csak olyan "általánosan" mondja. Nem lep meg semmivel, nem tervez közös programokat, nem mesél a terveiről, amik persze közösek.
3/3 anonim válasza:
Az a fél amelyik nagyon szereti a másikat és vakon bízik benne annak csak akkor esik le ha megtudja h a párja megcsalta vagy elmondja neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!