Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan éltétek meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan éltétek meg, hogy a pasitok a munka miatt szürkévé és unalmassá vált?

Figyelt kérdés
Kidolgozza a belét értetek és a családért és nem marad latin csödör, hát nézze meg az ember!
2016. dec. 23. 10:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
De milyen csóró helyzet már? Hány ilyet ismersz, ahol a faszi beleszürkül a munkába, szarul állnak anyagilag, és a nő nem dolgozik?
2016. dec. 23. 11:14
 12/24 anonim ***** válasza:

Bocs nem nő vagyok de leírom a véleményemet.

Nagyon gyakori a kérdésben említett dolog. Sőtt mi több én ugyanígy jártam :(

Aztán rajtam kívül rengeteg ismerősöm még. Szar dolog ezt látni. Az az igazság hogy magyarországon nagyon nehéz az egyensúlyt megtalálni az átlag embernek. Annyira nevetségesek a fizetések hogy mellékállást, túlórát kell vállalni hogy le tudjon tenni valamit az asztalra az ember a gyerekeknek. Ha ehez még hozzájön hogy a feleség nem éppen partner sokmindenben, na akkor robban a bomba.

De nem mindig a munka miatt van ez, tudok olyat is ahol csak simán belekényelmesedett a férfi a kapcsolatba.

Mikor előjön ilyen dolog, akkor meg kéne picit állni, elgondolkodni, mi az ami igazán fontos? És KÖZÖSEN tenni ellene.

Saját esetemben nem volt meg az összhang, nem volt meg az összedolgozás, csak a siránkozás a párom részéről. Viszont a hajlandósag hogy akkor máshogy élünk, odafigyelünk dolgokra, nem csak tőlem vár el mindent hanem ő is tesz a dolog érdekében, az már nem ment neki. Inkább mással kúráltatta magát. Ez pedig eredményezte a válást, bohóc azért nem vagyok. A pénz jó, a biztonság jó, de szarjunk annak a fejre aki ezt megadja nekünk. Sok nő így van, így gondolkodik, vagyis inkább NEM gondolkodik.

Csak utólag mikor már késő.

Én kijöttem külföldre, itt találtam olyan állást ami mellett van életem, nem kell túlóra, nem kell másodállás. Van idő és pénz kikapcsolódásra. Na ez hiányzik otthon, sajnos, és ebbe fásulnak bele az emberek. Nincsen ami feltöltse őket. Hétvégén is inkább otthon vannak mert drága kimozdulni, és akkor nem lesz miből kifizetni a sárga csekkeket. Magyar valóság sanjos.

De mindemellett ha az ember mellett egy tényleg olyan pár van aki nagyon passzol, hasonló, akkor át tudnak ezen a dolgon lépni, láttam már rá példát.

2016. dec. 23. 11:15
 13/24 A kérdező kommentje:

hát 28 éves vagyok, voltam már néhány nővel, köztük 40+os nőcik is, akik erről számoltak be, hogy a pasi uncsiiiii, stbstb

de 30+os nők is azt mondták, hogy a korosztályuk lomha, azért mennek rá a fiatal fiukra (voltam akkor 24 éves kb)

2016. dec. 23. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"sok pasi kilép az iskoljájából és ott véget is ér az élete.

mivel nem képzi magát, jön a házasság a család, és megreked a fejlődése. "

Ez úgy baromság, ahogy van, és ha ilyen nőt vettél el feleségül, az meg a te problémád.

1. Az ilyen pasik azért lépnek ki az iskolából, mert nem alkalmasak továbbtanulni. Megcsinál valami szakmunkásképzőt, és mehet dolgozni. Akár van nője, akár nincs, az életben nem lesz belőle két diplomás milliomos.

2. Normális pasi azért házasodik meg, mert megtalálta az igazit, és azért vállal gyereket, mert szeretne. Nem azért, mert "nem képzi magát", abszolút semmi köze egymáshoz a kettőnek. Sőt, tovább megyek: képzeld, van akinek diplomája, karrierje, jó fizetése és felesége is van. Mit ronthatott el szerencsétlen?!

Ha te úgy érzed, hogy a házasság rabiga, és mindenért a nők a hibásak, a téli ködös időről is ők tehetnek, mert arról is, ha te nem tudsz a munkahelyeden érvényesülni, akkor ne nősülj meg, és ennyi az egész.

Attól senki se válik szürkévé és unalmassá, mert dolgozik.

És normális férfi olyan nőt választ, aki szintén dolgozik szorgalmasan, és nem csak elvárja, hogy valaki "kidolgozza a belét értük". De ha te meg pont az ilyen dologtalan, semmirekellő kur.vák között tudtál csak válogatni, akkor vess magadra! De ne reklamálj!

A te életedet csak és kizárólag te tudod elba.szni ilyen mértékben, nem a feleséged, nem a gyerekeid, és nem a szomszéd kutyája.

Viszont ilyen hozzáállással nem is csodálom, hogy sza.rba se néz a családod, és nem tisztelnek egy cseppet sem! Tudod, azt ki kell érdemelni.

2016. dec. 23. 11:18
 15/24 A kérdező kommentje:
nincs családom szerencsére
2016. dec. 23. 11:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Azért egy ponton hadd kössek beléd, a barátom pl szakmunkásba járt, 2 szakmája van, nagyobb fizetése mint nekem diplomával, intelligens, szeret fejlődni, kiváló szakember, imádja a munkáját, és bónuszként már eleve be van építve a testmozgás a munkájába :D

Nem lehet mindenki ügyvéd, és nem is kell..

Gond akkor van, ha idióta nőt vesz feleségül az illető, és/vagy gyűlöli a munkáját, mert akkor tényleg besavanyodik, és olyannal ki akarna már együtt lenni?

2016. dec. 23. 11:25
 17/24 A kérdező kommentje:

csak a magyar nép gyököttsége, hogy azt gondolja, hogy valakinek diplomája van akkor automatikusan felsőbbrendű, mint aki pl szakmunkás.

a szakmunkások között is van semmirekellő, aki csak utasitások alapján képes dolgozni, vagy még ugy sem.

és diplomások között is van, aki nem viszi tul sokra. Sajnos én sem vittem sokra diplomával. Évfolyamtársaim már rég kocsival járnak meg utazgatni kanári szigetekre meg ilyen kategoriás helyekre és mellette félre is tesznek egy csomo pénzt, én meg minden költésnél számolgatok, hogy BELEFÉR-E (persze nem a havi keretbe, mert szerencsére nem fizetéstől-fizetésig élek, de mondjuk a FÉL ÉVES keretbe)

2016. dec. 23. 11:30
 18/24 anonim ***** válasza:

# 4,

jó, hát akinek 8 óra után megszólal a kürt és hazamehet, az könnyen lazáskodik :D

Dolgoznál napi 10-12 órát, máshogy látnád szerintem :)

2016. dec. 23. 11:34
 19/24 A kérdező kommentje:

háááát nekem a 8 óra munka csak egy kényszerállapot :(

sajnos ebből az állapotból csak az a kiút, ha a 8 órás munka után még másik 4-et otthon az ember SAJÁT MAGÁN dolgozik, hogy független lehessen anyagilag. :(

gondoljátok el mennyivel lenne hatékonyabb, hogy teljesn 12 órát tudnál dolgozni csak a saját dolgaidért.

2016. dec. 23. 11:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt úgy hívják, hogy saját vállalkozás. Erre is van lehetőség. Csak ötlet kell hozzá és egy minimális intelligencia.
2016. dec. 23. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!