Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz ebből párkapcsolat, ha alig tudunk találkozni?
Az ok egyszerű: munka.
Én három műszakban dolgozom hétfőtől szombatig. Ő elvileg nyolctól dolgozik fél ötig hétfőtől péntekig. Szombaton pedig egy másik részlegen szintén nyolctól fél ötig. De ha sok a munka, akkor olyan hat fél hét felé ér haza. Egymástól 25 km-re lakunk, tehát az nem megoldás, hogy szól, hogy most éppen van ideje menjek át. Marad a vasárnap, ha éppen nincs valami más program. Még bonyolítja a helyzetet, hogy én egy harmadik településen dolgozom.
Annyi megoldás jutott eszembe, hogy keresek egy egy műszakos, vagy 8-16-ig tartó munkát. De ez nem tudom, mikorra fog sikerülni.
Március óta van ez a helyzet. Nagyon ritkán tudtunk azóta két egymást követő héten találkozni.
Mások, akik így dolgoznak, hogyan oldják meg a találkozásokat?
Mi konkrétan azóta együtt élünk, hogy összejöttünk. És nem bántam meg, sőt. Baromira örülök, hogy majdnem az első pillanattól fogva az igazi oldalát látom.
Az én barátomnak még ennél is szärabb a beosztása, de erre tökéletes, hogy együtt élünk, mert ha más nem, legalább az együtt alvás intimitása megmarad, mikor hazaér, tudunk beszélgetni, összebújni egy kicsit. Én ebből nem engednék.
Második randin volt az első szex, olyan jól sikerült, hogy állandóan egymást akartuk.Így folyton nála aludtam.Meguntam hogy a ruháim hol itt, hol ott vannak.Szinte az első szex óta együttélünk, lassan 1,5 éve.
Felnőttkorban ez már nem lehet probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!