Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy 13 éves kislányt, h szexeljen? Azért az még mégiscsak kislány.
Én 17 évesen vesztettem el, és teljesen jó volt így. Mondjuk én is elég sokszor éreztem magam égőnek gimiben, mert egyszerűen mindenki azzal kérkedett, hogy ő már igen. Égőnek tartottam, de megtartottam a szuveneritásomat, és megfelelő időben, helyen és emberrel vesztettem el.
Az egyik barátnőm már 10 évesen elvesztette, 11-12 éves korától kezdve rendszeres szexuális élete és kalandjai voltak. Pedig nem volt kora érett vagy ilyesmi. Egyszerűen túl hideg volt az otthoni légkör. Nem bántották, vagy ilyesmi, meg egész liberálisan is nevelték, ráhagytak sokmindent, de komolyan érezhető a lakásukban a hidegség. Nem tudom értitek-e mire gondolok. :(
Mára ez a barátnőm, ahogy előzőek is mondták, önértékelési zavarokkal kűzd, elég züllött életet él, nem tud pia vagy drog nélkül szórakozni... Nem mondom én is zseretem, ha van valami kiegészítő a bulihoz, de pl ha nincs pénzem jó minőségű italra, akkor nincs, és anélkül vagyok jól. Neki mindig kell valami. Egy párkapcsolatát sem tudja megtartani, nagyon szenved, mert akit igazán szeret, azt is megcsalja... Nem mondom, hogy bűntelen, vagy hogy nem tehet róla, de azért nagyon rossz neki.
Most megnyugodtam egy kicsit, hogy nem vagyok annyira elkésve, persze mostanában már azért kéne alkotnom valamit :)))
De azért nem okozott semmi rosszat az életedben, hogy 18 évesen vesztetted el, ugye? :)
Bocsi, hogy it csetelek, csak érdekel, ha lehet ;)
Üdv.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!