Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy 13 éves kislányt, h szexeljen? Azért az még mégiscsak kislány.
10.50es vagyok... Hát a mi időnkben is még szégyen volt inkább.
Bár nem vagyok öreg... 23 vagyok:)
Én 15 voltam az első alkalomkor, meg a partnerem is és ma felnőtt fejjel már tudom, hogy korai volt, meg ügyetlenek és éretlenek voltunk, de akkor mi teljesen úgy éreztük, hogy elég érettek vagyunk rá és marhára zavart, ha a szüleink gyerekként kezeltek. Pedig azok voltunk, de mi már nem éreztük gyereknek magunkat. Szerintem itt is ez lehet, csak már egész korán. A testük készen van, a lelkük nem, de ha egyszer tombolnak a hormonok...
Hülye kérdés ez a mi visz rá. Mi? Hát az hogy jó érzés csinálni. Már egész kicsi gyerekek is maszturbálnak, nem tudják miért, csak azt tudják hogy jól esik. Aztán el is felejtik, csak kamaszként kerül elő újból a téma.
Azért, mert sok ember gyenge lelkileg, hogy ellent mondjon a közösség húzó erejének, főleg egy lelkileg is fejlődésben lévő tini! Plusz a VIVA csatornákhoz hasonló trágyák! Jó, én mondjuk fiú vagyok, és 21 éves leszek, és még mindig nem volt barátnőm, ami már talán egy kicsit égő is, de én nem érzem annyira szükségét, persze néha nagyon jó lenne már :P De nem azért fogok szerezni, mert a többség szerint gáz ez, lesz@rom, hogy ki mit gondol!
Nagyjából ilyen egyszerű a helyzet szerintem! :D
üdv.
Na ez jó, akkor nem minden lánynak nyűg betanítani "minket" ;P
Ennek örülök, és annak is, hogy nem gáz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!