Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt sokan, hogy a nőknek könnyebb az élet?
Azért, mert nem nekünk kell leszólítani pasikat? Mert kb ezt tudom elképzelni oknak, de hát ez se feltétlenül előny, sőt...
De akkor mégis mitől lenne nekünk annyira fenékig tejfel az élet?
Tudnátok konkrétumokat írni, ami nekünk jobb? (Akár párkapcsolat terén, akár az élet más területein)
"Nem tudom, honnan veszik a pasik pl hogy nőknek könnyebb párt találni.Jó igaz, hogy nálam is 100 nyomorék bepróbálkozik, de mit kezdjek ezzel, ha ezek közül egy van esetleg, akivel szóba is állnék...."
Na jó, én azzal a feltételezéssel mondtam ezt, hogy az illető nem tart nyomoréknak mindenkit, aki nem néz ki tökéletesen. Ellenkező esetben tényleg nehéz válogatni :)
Én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom. A környezetemben a pasik elképesztő dolgok miatt dobálják ki a nőiket, a csajok meg inkább ragaszkodnának, és többet adnak bele a kapcsolatba.
Munka terén meg: apám pályakezdő kora óta nem volt munkanélküli, max ha úgy érezte, hogy épp van pár hete válogatni az állások között, akkor kicsit lazult itthon, de amint akart, egyből lett állása... Anya PONTOSAN UGYANOLYAN végzettséggel volt, hogy 3 évig munkanélküli volt, hiába keresett melót folyamatosan. "Apóséknál" ugyanez a helyzet, apósnak van fix jól jövedelmező munkahelye, anyós meg évek óta nem kap munkát. Dolgozgat otthon, de nem kap normális állást, hiába próbálkozott már mindenhol a környéken. A párom is aznap kapott munkát kb, hogy meglett a végzettsége, én még tanulok, de előreláthatólag vért kell majd izzadnom, hogy kapjak melót.
A nő elmegy majd szülni, és a gyerek miatt fog hiányozni... a pasi nem. Munkáltató szempontjából ezerszer jobb befektetés férfit alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!