Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt sokan, hogy a nőknek könnyebb az élet?
Azért, mert nem nekünk kell leszólítani pasikat? Mert kb ezt tudom elképzelni oknak, de hát ez se feltétlenül előny, sőt...
De akkor mégis mitől lenne nekünk annyira fenékig tejfel az élet?
Tudnátok konkrétumokat írni, ami nekünk jobb? (Akár párkapcsolat terén, akár az élet más területein)
Ahogy elnézem, azért gondolják így, mert még mindig igaz a régi mondás, hogy a nők akkor szexelnek, ha akarnak, és házasodnak, ha tudnak, a férfiak akkor házasodnak, ha akarnak, és szexelnek, ha tudnak.
Mivel a mai csíra nemzedék pasijai egyáltalán nem akarnak házasodni, se gyereket vállalni, viszont álmaik netovábbja, hogy legalább heti rendszerességgel más bombanőt dug.hassanak, így állandóan irigykednek a nőkre, mert ők könnyen találnak szexpartnert.
Nekik valamiért ez olyan baromi jó dolognak tűnik, hogy a pasik bármit megdugnak, amin lyuk van, mindegy, hogy néz ki, és ha egy nő felajánlkozik, akkor ugranak is rá.
És nem fogják fel, hogy azért van kevés ilyen nő, mert mi kapcsolatra és szerelemre vágyunk, nem pedig arra, hogy valami húsdarab ki-be mozogjon a vaginánkban, aztán jöhet a következő.
Egyszerűen nem ugyanazt keressük, így kereslet és a kínálat soha nem találkozik.
Itt az 5-ös. :)
Tapasztalatból beszélek. Egész tinikoromtól eddig az évig kövér voltam. Nem olyan formátlan, mert a mellem mindig nagyobb volt, de akkor sem érdekeltem senkit. Nem volt még pasim se. De soha nem is hibáztattam őket, hogy miért a szép lányok tetszenek nekik. Nekem is a szép fiúk tetszettek.
Azt nem értem, ezt miért kell nemekre lebontani. A szép embereknek mindig előnyükre válik, hogy szépek.
Nem, nem kigyúrt jópasikat értek ez alatt. Amúgy ez meg ízlés kérdése, hogy kinek mi a jóképű :D Pl van egy haverom, arcra tök átlagos, de úgy általában kinézetre nem... nagyobb bőrfelületén van tetkó, mint amekkorán nincs, fültágító, piercingek, stb. Most akkor ő átlagosnak számít? Vagy jó pasinak? (Van aki odáig van érte) Vagy csúnyának? (barátnőm meglátta, annyit mondott, hogy "te jó isten", és alig szólt hozzá)...
A kevésbé extrém srácok a haveri körömben: sima rövidre nyírt haj, átlag testalkat (egyik se gyúr, vagy sportol komolyabban, de picit azért mind mozognak valamennyicskét, hogy ne hízzanak el), átlag ruhákban járnak (farmer + egyszínű vagy zenekaros póló, sportcsuka), átlag anyagi helyzet (mind szülőkkel laknak, autója 1-nek van saját, ő a szüleitől megvette olcsón az ezer éves opeljüket, mikor sikerült összespórolnia egy kis pénzt)
Szóval nem, nem kifejezetten álompasik. :D
Kérdező,én teljesen mást látok az én saját környezetemben,de ennyi. Itt csak más tapasztalatok vannak nálad is,nálam is. Én értem amit te mondasz,viszont közelben sem tapasztaltam soha ilyesmit,még csak nem is láttam ilyet.
Pedig sok embert ismerek is alapból,egyetemről is, de barátnője csak annak van/volt,aki tényleg jóképű. anyagiakról nem beszélek,mert szerencsére abban jól állok bőven, de az semmit nem ér önmagában...
Ja igen,én mindig is kizárólag komoly kapcsolatot szerettem volna férfiként, egy sima szexet ha valaki csak úgy fel is ajánlana,nem tudnám megtenni úgysem.
De csókra nem volt soha esélyem,nemhogy többre. Sőt randira sem volt soha esélyem se.
"...a pasik bármit megdugnak, amin lyuk van, mindegy, hogy néz ki, és ha egy nő felajánlkozik, akkor ugranak is rá. "
Van abban valami vicces, hogy a nők felváltva azzal vádolják meg a férfiakat, hogy egyrészt csak atomnő kell nekik, másrészt meg olyan igénytelenek, hogy bárki megfelel nekik, csak legyen rajta lyuk. Jó lenne lassan eldönteni, most akkor melyik igaz, mert az egyik kizárja a másikat.
Ja ha már különbségeknél tartunk,hogy miért is könnyebb a nőknek:
-Látod kérdező,neked is van párod például.
Nekem férfiként még csak esélyem sem volt rá soha,hogy egyáltalán kialakuljon valami egy nővel...
Érzed a különbséget?
Neked bármikor van esélyed nőként,nekem férfiként még csak esélyem sincsen. Beszélgetni nem állnak le velem manapság a nők,mert nem születtem jóképűnek. Hát bocs,de ezt ép ésszel,nem lehet elfogadni soha az életben. Hogy az határozza meg az egész életemet,hogy milyennek születtem... amibe beleszólásom sem volt...
De akkor rossz az ismerősi köröd, ennyi.
Hidd el, sok pasi megdugná még a guruló almát is, ha van rajta lyuk. Egyszer. Aztán persze nyálcsorgatva forgolódna az utcán a bombanők után. Kapcsolatot meg nem akarnak nem fullos csajjal. Hány nőt dobnak ki, mert nem akar anált, meg mit tudom én? Attól még egy menetre jó, de az meg mit ér? :D
"Hány nőt dobnak ki, mert nem akar anált, meg mit tudom én? "
Mi akkor egy kicsit más világban élünk.
Te ezek szerint a "férfiak" alatt a baromira jól kinéző és a nők körében ultranépszerű férfiak szűk körét érted, akik valóban csak dugni tartják a nőket. Képzeld el, rajtuk kívül van még más férfi is, kb. a 99%-uk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!