Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt sokan, hogy a nőknek könnyebb az élet?
Azért, mert nem nekünk kell leszólítani pasikat? Mert kb ezt tudom elképzelni oknak, de hát ez se feltétlenül előny, sőt...
De akkor mégis mitől lenne nekünk annyira fenékig tejfel az élet?
Tudnátok konkrétumokat írni, ami nekünk jobb? (Akár párkapcsolat terén, akár az élet más területein)
Ezzel tisztában vagyok, hogy nem mindenki olyan :D Nézd, pl az exem baromira nem népszerű a nők között, 20 éves koráig mindenki lekoptatta meg cikizte, aztán összejött velem. Az ember azt hinné, hogy ezek után nem fog úgy viselkedni, mintha naponta váltogathatná a nőit... tudod miért dobott ki? Mert ölelgettem. :D Konkrétan. Az egyik barátnőmet azért dobta ki a szintén átlagos pasija, mert nem akart belemenni a hármasba. A másikat nem dobta ki ugyan a pasija, de folyamatosan csalta, mert nem volt annyira bevállalós lány, és itt szintén nem fullos pasiról van szó.
Még annyit akartam, hogy ez alapján könnyebb a női nemnek, hogy nekem van párom?
Egyrészt: pontosan ugyanannyi nő van klasszikus, heteró monogám párkapcsolatban, mint férfi. Szóval ugyanannyira könnyű mindkét nemnek ez alapján.
Másrészt, mint írtam, középsuli végéig kb mindenki csak kiröhögött, esélyem se volt semmire, 19 évesen volt először "pasim" (értsd: egy haver, akivel rámondtuk, hogy ez most egy kapcsolat, de amúgy nagyon nem volt az), és most, 23 évesen van először igazi párkapcsolatom. A barátomnak meg 14 évesen volt már csaja. Akkor neki könnyebb/jobb, nem? Akkor a férfiaknak könnyebb/jobb.
Harmadrészt, nálam olyan soha nem volt, hogy valaki csak úgy udvarolt, vagy randira hívott, vagy ilyesmi. Nekem kellett emberileg közeledni, hogy aztán x ÉV után vegye a lapot az illető, és kezdeményezzen nálam, mint nőnél. Nem álltak sora értem soha :D Oké, lett volna 1-2 ijesztő alak, aki lefeküdt volna párszor velem, mikor épp nem volt kedve a barátnőjéhez, meg hasonlók, de gondolom nem kell magyaráznom, hogy ez miért nem csábító ajánlat :D
"...a pasik bármit megdugnak, amin lyuk van, mindegy, hogy néz ki, és ha egy nő felajánlkozik, akkor ugranak is rá. "
Van abban valami vicces, hogy a nők felváltva azzal vádolják meg a férfiakat, hogy egyrészt csak atomnő kell nekik, másrészt meg olyan igénytelenek, hogy bárki megfelel nekik, csak legyen rajta lyuk. Jó lenne lassan eldönteni, most akkor melyik igaz, mert az egyik kizárja a másikat.
A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
16: pont ott van benne a logika, ahol a pasik sírnak, hogy a nőknek csak a legjobb 10% kell, a többi le van ejtve, és inkább osztozik tíz nő egy alfahímen, minthogy beérje kevésbé helyes pasival.
Aztán két sorral lejjebb meg az összes átlag alatti pasi azon kesereg, hogy neki csak csinos nő kell, és a belső értékei miatt fogadják el kövérnek/alacsonynak/csúnyának, mert átlagos nővel ők nem érik be.
Most akkor abban hol a logika, hogy a csúnya pasiknak csak csinos nő kell, ha ők állítják azt, hogy az átlagos nőknek is csak a legjobb pasik kellenek?
Igen, ezt is imádják :D
Csendes, félénk, csúnyácska fiú = normális, kedves, aranyos
Jó külsejű, neadjisten izmos pasi = alpári tahó
Te amúgy miről beszélsz? :D
1. Tisztában vagy vele, hogy az országban kb a pasik hány %-a rendelkezik olyan keresettel, hogy eltartson egy nőt, vagy akár 1-2 gyereket is, méghozzá nem alap színvonalon, hanem luxusban? Elárulom, nem sok.
2. Akik mégis ilyenek, azok se mind csak p!nára vágynak. Nekem egyetlen ismerősöm van a széles ismerettségi körömben, aki képes jó színvonalon egyedül eltartani a feleségét, de ők nagyon szeretik egymást, és mikor összejöttek, illetve megszületett a 2 gyerekük, akkor a pasi autószerelőként, a nő meg bolti eladóként gürizett, egyáltalán nem ült bele a jóba a nő a puncijáért cserébe...
3. Aki mégis olyan pasi, hogy luxusban él, és csak a szex kell neki, az miért lenne olyan idióta, hogy lecövekel egy nőnél? Megteheti, hogy cserélgesse őket. Sőt, megteheti, hogy válogasson. A bombanők közül. Átlagos lányt nem fog észrevenni, és hoszútávú kapcsolatra magához venni.
4. Tegyük fel, hogy mondjuk én összejövök egy ilyen pasival. Ő időnként hozzám vág valami jó drága retket, én meg néha szétteszem neki a lábam. Tök happy minden. Nem dolgozok, mert minek. Viszont egy a bibi: öregszem. Bizony, idővel nem lesz olyan feszes a testem, hamvas a bőröm. Ez nem probléma egy olyan kapcsolatban, ahol a párom szeret, de ha az egyetlen érdemem az, hogy fiatal és szép vagyok, akkor úgy fog kihajítani a pasi az öregedés első jelére még 30 éves korom előtt, mint macskát sz...ni. Akkor mihez kezdek magammal? Nincs munkatapasztalatom, nincs semmim. Rossz esetben van még 1-2 gyerekem is, azokkal mit kezdek?
Tényleg nagyon jó lehet úgy élni, hogy akármelyik pillanatban lecserélhetnek, és akkor SEMMID nincs a világon.
Ez annyira pozitív? o.O
Cserébe a nők nehezebben kapnak munkát, ha meg szépségből akarnak megélni, akkor a jó külsőért bizony sokkal többet kell letenni az asztalra, mint egy pasinak, valamint a kockázat akkora, hogy nem éri meg.
Az én nőismerőseim ha akartak kapcsolatot, akkor találtak, mindegy, hogy erősen vallásos, életképtelen, kövér, sovány, alacsony, magas, sportos, tunya, ha akartak, akkor lett nekik kb csettintésre, és nem nyomorékokkal, amikről írnak sokan, hanem teljesen átlagos/normális emberekkel.
Ha egy férfinak nem megy a pártalálás, mik a tanácsok? Tedd ezt, tedd azt, változtass ezen, változtass azon, legyél gazdag, nézz ki jól (azaz vedd fel az aktuális divatos kinézetet).
Ha egy lánynak nem megy a pártalálás, mik a tanácsok? Csak várj, úgyis megtalál majd az, aki azért, szeret, aki vagy!
Az én eddigi kapcsolataimban is az volt a jellemző, hogy én kiteszek magamért, dolgozom, kedveskedem, a lány meg mosolyogva elviseli, de önmagától valami igazi rendes kreatív gesztus vagy ilyesmi eszükbe nem jutott! Mintha kevesek lettek volna hozzá agyilag, vagy úgy gondolták, nekik csak a passzivitás a dolguk, vagy nemtom. De aztán hiába próbáltam a kis önbizalomhiányos életképtelen, nem világszépe lányból is valami embert faragni (szóban egyetértett velem), az első alkalommal úgy cserélt le, hogy azt is elfelejtette, hogy létezem. Ő kb semmit nem tett le eddig az asztalra, mint ember, rettentő befolyásolható, képes játék közben elfelejteni a játékszabályokat, de mégis talált valami nem nyomorék srácot, akivel most boldog, mert az elintézi helyette! Több nőismerősöm is van, aki egy nálánál jóval idősebb pasival van együtt évek óta, gyerek még csak egy helyen van, és ugyan nem az összes pasi kimondottan jóképű, de az közös bennük, hogy szociálisan magas rangúak, azaz társaság közepe, sok embert ismerő, főként pénzes alakok. Odament hozzájuk a kislány eltartatni magát, felkapaszkodni a hátukon, és ők boldogok. Én meg hiába fejlesztem magam jellemileg, szakmailag, hiába lett egy diplomám, hiába van jó eszem, humorom, meg satöbbi, ha nem vagyok jóképű vagy magas szociális rangú, cseszhetem az egészet!
Nőként elég, ha elvagy a langyos vízben és nem vagy nagyon ronda és/vagy elviselhetetlen, minden további képesség már plusz. Férfiként ha csak úgy vagy, akkor felejts el bármit, de ha még fejleszted magad akkor is csak talán lesz sikered. Kivéve, ha pont olyan sok embert ismerő, könnyen haverkodó típusnak _születtél_ (mert ez vagy jön csípőből, vagy nem), mert akkor előbb-utóbb lesz valaki, aki ezen akar felkapaszkodni ugye.
Én meg próbálok emberként viselkedni, emberként kezelni a nőket, és mit kapok cserébe? Ignorálás, letojást, parasztkodást. Hát kösz.
A munkáról meg annyit, hogy 113 jelentkezésemből 12-szer voltak egyáltalán alapszinten kíváncsiak rám, mire végre lett valami, de ott is a 4 felvett emberből 3 nő, máshol meg a 4 jelöltből az egyetlen nő kapta meg az állást. A HR-esek, felvételiztetők, munkaügyesek 99%-a nő volt. Ahol voltam tavaly gyakorlaton irodában szintén legalább 50% volt nő.
És még mielőtt: csak olyan munkákra jelentkeztem, amire megvoltak a képesítéseim, és megfeleltem volna, és csak olyan lányoknál próbálkoztam, akik normálisnak tűntek, nem plázacicáknál és társaiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!