Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a legjobb haverom nem akar élni, nem jön sehova bulizni, nem jár kikapcsolódni, nem él társadalmi életet, nem jár sehova, mert szerinte megszólják? Lent részletesebben, mert ez így nem kerek.
Sztem is hülyeség...de az tény, h neki is akarnia kell...ez a buli nem rossz ötlet...ki fogom próbálni...
még várom az ötleteket...
Először is gratulálok Neked, mert szerencsés ez az emberke, hogy ilyen barátja van!
Nekem is van egy hasonló beállítottságú barátom. Évekig próbáltuk győzködni, hogy mozduljon ki, jöjjön el velünk valahova. Nem feltétlenül diszkóba, hanem pl. billiárdozni, vagy bowlingozni, esetleg focizni, moziba. A focira mondott néhányszor igen-t és láttam rajta, hogy jól érzi magát, meg az emberek is kedvelik. De sajnos nem vált rendszerré.
Akkor változott meg igazán, amikor diploma után elment dolgozni. El kellett költöznie egy másik városba, ahol teljesen magára volt/van utalva, ugye a munkahelyén emberek veszik körül, így lényegében muszáj neki beszélgetni ismerkedni. Nagyon jót tett neki ez a dolog, még benne van egy kicsit ez a negatív hozzáállás, de már csajozik, jár bulikra, és ami a fő, hogy teljesen magától.
Szerintem a barátod is idővel ebbe az irányba fog mozdulni, de addig mindenképpen állj mellette, és próbáld programokra csalogatni, ahogy eddig.
Kérdező 00:27: Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, Ő meg közbe megtalálta élete párját... aki nem én voltam.
Ennek hatására döntöttem úgy, hogy változtatok. És változtattam is, kb az életem minden négyzetcentiméterét (átiratkoztam egy másik suliba, vegetáriánus lettem, elkezdtem sportolni, megváltoztattam a ruhatáramat, a hajamat és még sorolhatnám, persze ezeket nem egyik napról a másikra...).
Neki is biztos el fog érkezni az a pont, mikor besokall és ennek hatására változtat az életvitelén, még ha jó eséllyel nem is olyan radikálisan, mint én. :)
ma 16:01 helyes,tök jó hogy vannak még értelmes emberek.Nekem is ezzel kezdődött,de azóta is állandóan ilyen könyveket olvasok,plusz ilyen témájú filmeket nézek,és teljesen kicserélődtem,sikeressé váltam.
Minden területen.
Úgyhogy kérdező nyomd oda a képe elé a könyvet,azonnal,ha nem majd segítek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!