Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is csinált hasonló butaságot, hogy alakult ezután a párkapcsolata?
Mire kert kölcsön? Neki miert nincs? Hany eves?
En is adtam kölcsön 2 hónapos kapcsolatban, mert sokat volt táppénzen.
24 éves. Tb tartozása jött ki, mert munkanélküli. Külföldön vagyunk. Itt könnyen összejöhet nagyobb összegű tartozás, de viszont könnyen össze is lehet rá szedni a pénzt. Viszont azt mondta, hogy sürgős egy részét befizetnie. Azt mondja keres munkát, valószínűleg az ünnepek után kezd. Itt könnyű munkát találni.
Én már közben rémeket látok, remélem nem lesz igazam. Van egy olyan érzésem, hogy szerencsejáték függő. Azok alapján amiket mondott, és utána olvastam mi a szerencsejáték függőség tünetei. Nagyon le van fogyva és alvászavara van, ez mind annak a tünete.
Most várok türelemmel mi lesz...
Páromat a kapcsolatunk első napjától pénzeltem - úgy jöttünk össze, hogy akkor költözött el naaaagyon messzire otthonról munka miatt, és konkrétan annyi segítséget sem kapott, hogy az első hónapban megéljen - volt összesen 1500 Ft nála, de lehet, hogy sokat mondtam. Pénzt is kapott, vásároltam is neki, meg hurcoltam ide-oda, hogy ne omoljon össze - pedig én vagyok a nő.
Mondjuk esetünkben nem volt okom, hogy kételkedjek abban, hogy csak időleges a dolog, és szívesen, örömmel adtam.
Azóta is együtt vagyunk egyébként, pedig eltelt pár év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!