Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla, és a hozzá hasonló lányokról? (képek)
2016. dec. 10. 20:27
1/24 anonim válasza:
Taszít. Akire nekem van szükségem, annak meg se fordul a fejében, hogy feltegye magát instagrammra meg ilyen szar oldalakra.
3/24 anonim válasza:
Semmi pénzért nem osztogatnek meg ennyi kepet az életemről. Nem tudom mire jó ez... Amúgy meg annyi jon le az egészből, h valamit nagyon bizonygatni akar ezzel a sok képpel. Amugy ki ez a csodaló?
4/24 anonim válasza:
Nincs vele semmi gond. Szép lány, aki tudja magáról, hogy szép, van pénze, szeret jókat enni és megngedheti magának a drágább dolgokat. Ha én megengedném és ilyen életem lenne én is posztolnám az instagrammra. Az az app erre való, hogy képeket ossz meg. Akinek nem tetszik, ne nézze. Ő senkinek sem árt vele.
5/24 A kérdező kommentje:
#2 Én ezen vagyok ledöbbenve, aki ért hozzá nem tudná megmondani mit csinálhatott hogy így elbaszódott az arca?
Egy több mint 3 éves kép róla, itt még aranyosan nézett ki, most ijesztegetni lehetne vele.
2016. dec. 10. 20:31
6/24 anonim válasza:
Egy menetre jó, de csak kutyapózban, hogy ne lássam a fejét.
7/24 Kenzo Tenma válasza:
Semmi extra. nem tudom milyen személyisége lehet ezért nem tudok véleményt mondani. Lehet hogy a magamutogatása ellenére egy intelligens aranyos lány. Vagy nem, ki tudja.
8/24 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem simán csak csúnya az arca. Az a régi kép meg egy jobban sikerült darab aztán ennyi,
9/24 A kérdező kommentje:
#8 A többi régi képén sem csúnya, sőt, szépnek mondanám. Szerintem megműttethette, de nem értek én ehhez, mitól lehet ilyen. Egy plasztikai sebész biztos egyből megmondaná.
2016. dec. 10. 20:42
10/24 Kenzo Tenma válasza:
Megnéztem a régebbi képeit. Szerintem a szája tutira fel lett töltve és jól el is lett rontva mert olyan lett mint egy pelikán és feleslegesen vastag. Az arca múgy is elégge előnytelen volt, de lehet, hogy azzal is babráltak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!