Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla, és a hozzá hasonló lányokról? (képek)
2016. dec. 10. 20:27
21/24 anonim válasza:
Az ilyentől falra mászok, megnéztem és eltekertem. Nem foglalkozok vele, nekem nem kéne semmi pénzért.
22/24 wiWell válasza:
Nagyon válogatósak az itteni felhasználók... ilyen-olyan ronda, meg ijesztgetni lehetne vele? Ugyanmár, orulhetnétek ha egynél tobbszor rátok nézne.
Tetszenek a képei és orulnék, ha ennyi idom és turelmem lenne magammal foglalkozni.
Szeretem a jo ételeket és a szép helyeket, de én inkább kiélvezem a pillanatot minthogy fotózzak a kulvilág számára.
Kicsit magamutogató és beképzelt lehet, de ezt nem tudhatjuk.
23/24 anonim válasza:
A képeit nézve 4 dolog fogalmazódott meg bennem.
1. Van puncija, és formás, szóval megtosznám.
2. Nem tud főzni, és annyira lehet házias, mint egy nomád.
3. Tipikus áldozat típus, aki azért ribizli, mert szegény minden pasinak csak dugásra kell.
4. Buta, mint a raklap.
De jó nő egyébként!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!