Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők hátrány, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők hátrány, ha egy fiú szeret és el is tud beszélgetni mindenről? Néha azt érzem túl sokat beszélek 21/F

Figyelt kérdés

Mindig odafigyelek a másikra és meghallgatom, amit mond, reflektálok rá, mégis néha azt érzem, h túl sokat beszélek, és elnézést kérek tőle.

Ti szeretitek, ha egy fiú beszédes? Egy kort kérhetek,köszi!

2016. dec. 15. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A barátom kb ilyen, egész napokat tudunk csak ülni vagy fetrengeni, és dumálni, szoktuk mondogatni, hogy egy este alatt több témát beszélünk át, mint mások egy hónap alatt :D

Szerintem ez tök jó dolog, nem is igazán tudok máshogy elképzelni egy jó kapcsolatot.

Persze Megértem, hogy van akit irritálna :D

2016. dec. 15. 13:30
 12/14 A kérdező kommentje:
4. ennek örülök utolsó: hahha pontosan fetrengve beszélgetni legjobb elfoglaltság
2016. dec. 15. 13:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is szeretem magamat hallgatni :D

Akkor most legyünk nagyon menők! :D

Amúgy mindennek megvan a maga ideje. Első randin én is sokat beszélek, ha a másik nem annyira nyitott vagy közvetlen, és nem tud feloldódni. De beszélgetni meg kell tanulni! Bezony! :)

Nincs kiábrándítóbb szerintem, mint egy találkozón némán bámulni a horizontot, mert nem tudja egyik fél sem, hogy mit mondjon.

A sarki rókák szaporodási rítusa mindig remek táptalaj tud lenni egy kiadós meetinghez :D

2016. dec. 17. 09:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Lol utolsó, de jah, igazad van! :D
2016. dec. 18. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!