Lányok nagy hátrány, hogy nehezen tudok beszélgetni és néha kissé dadogok?
Figyelt kérdés
Ez az egy dolog zavar engem, hogy nehezen megy a kommunikáció, nehezen tudok témát felhozni. Sok más jó dolog viszont megvan bennem, mert külsőre nagyon adok, és kedves is tudok lenni az emberekkel, mellé romantikus alkat vagyok, mindig vinném a barátnőmet mindenhova, és csak ő kellene senki más.2013. júl. 18. 11:12
2/6 anonim válasza:
ha csak néha és csak kicsit akkor nem
3/6 Diarmand válasza:
-D-d-d-drá-drá...ga-ga-sá-g-gom. Ssssz...sze-sze-szesze-retném ha..hahaHAHAHAHA...d....d...du-du...
- Mit akarsz te délután?
- S-sem-semmit cs-cs-csak du-du-du
- Bökd már ki te szerencsétlen!
- O-oké, szo-szóval, du-du-du
- Úristen dugni akarsz? Hjah... akkor vedd le a gatyád Petikém, mert sose kezdjük el.
Bocs kérdező, de ezt nem bírtam kihagyni :D
Tanács. Tanulj meg beszélni, mert ugyan általában hallgatóság vagyunk a nők mellett, de mégsem szabad(na) némán kuksolni ha kérdeznek valamit vagy nagy a csend. Hiába a sok felsorolt jó tulajdonság, a bugyit le kell beszélni, ez a leghatékonyabb módszer. Tapasztalatból mondom, hidd el ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Ha kérdeznek alap, hogy válaszolok! Hülyeségekről nem komoly dolgokrol sokat tudok rizsázni remélem az elég lesz!
2013. júl. 20. 12:15
5/6 A kérdező kommentje:
Amugymeg elég szemétség volt amit írtál, mert ez a normálisabb nőkre nem vall.
2013. júl. 20. 12:17
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem komoly kapcsolat a lényeg nem csak egy egyszeri szex.
2013. júl. 20. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!