Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosolygó lány a buszon?
Teljesen gyanútlanul szálltam fel a buszra, ahogy szoktam közömbös "pofával", és amikor megyek hátrébb (mert elsőajtós felszállás), egy kedves ifjú hölgy néz rám csillogó szemekkel. Lehet, hogy mosolygott is, de én valahogy zavarba jöttem tőle, és mögötte vele háttal ültem le, mert nem vagyok egy spontán-beszélgetésre felkészülve csak úgy idegenekkel. Nőket meg végképp nem futtatok, hanem őszintén gondolkozom ebben a kérdésben.
Több olyan esetről hallottam már, hogy
-van aki mindig mosolyog az emberekre,
-van aki flörtöl, de ha rákérdeznek nála, akkor van persze barátja.
-és csak nagyon kevésük ismerkedne tényleg...
Kérdésem a következő:
Mikor és milyen biztos és felismerhető reakciókat lehet manapság őszintén az ismerkedni akarás jelének elkönyvelni?
Mosolygó lány a buszon
Mosolygó lovag Westeroson...
Amúgy nem jelent jót. Tegyél úgy mintha nem történt volna meg. Mivel az általad írt 1.eset, de inkább a 2. ami történt.
Ne keserítsd el magad...
Kérdezd meg. Egyéb biztos nincs.
Vagy gyárts továbbra is hülye elméleteket, agyald halálba magad.
Lehetséges, de nem biztos, lehet hogy csak alapból jó kedve volt, vagy jót érzett stb.
Igazából én sem tudom, hogy mik a jelei az őszintén akarásnak, mert sok csaj épített le annak ellenére, hogy előtte kedvesen mosolygott, meg kommunikált velem, szóval ez nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!