Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek bejönnek az állandóan mosolygó lányok?
Figyelt kérdés
akik állandóan mosolyognak nevetnek. persze akkor nem ha fontos dolog de pl. ha kínos dolog van vagy egyszerűen csak mosolyog :)2012. okt. 10. 16:40
1/8 anonim válasza:
Kínos meg szomorú dolgok közbe mosolyog akkor nem... de ha máskor mosolyog akkor persze ;D
2/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok de nekem eddig nem volt belőle semmi bajom.Van pasim,barátaim..és nagyon népszerű vagyok suliban!!17/L
3/8 A kérdező kommentje:
nem olyanra gondolok kínosra pl. hogy hüvelygombát kapott hanem pl. elesett az utcán és látta az egész város stb.
2012. okt. 10. 16:44
4/8 anonim válasza:
Édes lehet. :) Ha szar napom van, már azzal felvidítana, hogy ránézek.
5/8 anonim válasza:
Igen vannak. Itt egy elő példa :)
6/8 anonim válasza:
Ha ez például a hangulatjavító mellékhatása,akkor nem.Volt ilyen barátnőm,depressziós volt,a sok hülye antidepresszáns miatt,mindenen röhögött.
7/8 A kérdező kommentje:
hát én nem szedek semmi gyógyszert :D
2012. okt. 10. 16:59
8/8 anonim válasza:
mindig csak ilyenbe szeretek bele, szal nekem ezek szerint nagyon xD
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!