Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a viselkedése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a viselkedése?

Figyelt kérdés

Elmegyünk étterembe, és szó nélkül belenyúl a saját villájával az ételembe, hogy megkóstolja. Beleiszik a poharamba.

Ma reggel éppen fogat mostam, Ő meg sietett valahova, ezért odajött ki vette a számból a fogkefét és azzal mosott fogat.

Nem igazán zavar, hiszen nem undorodom Tőle, de én soha nem láttam még ilyen lányt. :D Aki ilyen közvetlen. Illetve nekem soha nincs ilyen késztetésem, hogy más ételébe bele egyek, vagy igyak utána, stb. akkor sem ha szeretem.

2016. dec. 8. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egymás tányérjából evés, poharából ivás szerintem nem probléma, viszont a fogkefe más téma. Kicsit gusztustalan, hiszen a kajamaradékot (is) mossuk ki vele a fogaink közül, úgyhogy az fúj!!!
2016. dec. 8. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A fogkefe ami tényleg túlzás, egymás wc papír darabkájával se töröljük ki a fenekünket...

Jó, lehet nem egyenértékű, de szerintem érthető a lényeg.

2016. dec. 8. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Ez nem kozvetlenseg, hanem szimplan a neveletlen prolisag jele. A fogkefe meg undorito...
2016. dec. 8. 13:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Úgy látom nagyon megosztó maga a kérdés.

Engem tényleg nem zavar, hogy csinálja, mert szeretem és nem undorodom tőle csak én otthon nem ezt tanultam, ezért fura számomra, és Ő az első barátnőm aki ilyen "hétköznapi" dologként csinálja. Exek is ettem már az ételembe, de előtte megkérdezték. Fogmosásos incidensre persze nem volt példa. :)

Köszi a válaszokat, akkor annyival lezárhatjuk, hogy átlagosnak átlagos, embere válogatja, hiszen vannak akik szerint normális. :)

2016. dec. 8. 14:31
 15/15 anonim ***** válasza:

hát fogkefe furi.

Van, ami tényleg nem közvetlenség már.

Pl. az én havercsajom átjött filmezni és az asztalomra tette a lábát. Ez már neveletlenség. Pofátlanság. (főleg, hogy nem a szerelmem...egyneműek vagyunk, barátkozásféleségről van szó)

2016. dec. 8. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!