Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a viselkedése?
Elmegyünk étterembe, és szó nélkül belenyúl a saját villájával az ételembe, hogy megkóstolja. Beleiszik a poharamba.
Ma reggel éppen fogat mostam, Ő meg sietett valahova, ezért odajött ki vette a számból a fogkefét és azzal mosott fogat.
Nem igazán zavar, hiszen nem undorodom Tőle, de én soha nem láttam még ilyen lányt. :D Aki ilyen közvetlen. Illetve nekem soha nincs ilyen késztetésem, hogy más ételébe bele egyek, vagy igyak utána, stb. akkor sem ha szeretem.
érdekes...ilyen csajjal sosem találkoztam.
mi rendszerint még egymás poharából se iszunk :D
nekem fura lenne és kissé gusztustalan, megkérném hogy csak a saját cuccait használja, legalábbis akkor amikor ketten vagyunk.
Jól érzi magát:) remélem akkor sincs egy szava sem, ha te kóstolod meg az ő dolgait.
Próbáld ki. Ha nem akad ki, irigylem a kapcsolatotokat.
aki fogkefétől fél, az smárolástól miért nem?
Az étterem kulturált hely, kérdezzen rá, otthon nem.
Miért?
étteremben 20 emberrel ültök egy asztalnál, hogy mindenki hallja, hogy ő aztán kulturált, mert engedélyt kért?
#7-es mintha egy vadidegenről beszélnél!
Orálnál nincsenek aggályaid?
Vagy nincs is orál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!