Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavarna ha a barátnőtök #onefingerchallenge képet töltene fel instagramra?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 20:38
21/23 anonim válasza:
Engem már az zavarna ha használna instagramot!
22/23 anonim válasza:
Hát én kifejezetten örülök, hogy ez nem ért el Magyarországra, kérdező, nem tudom miért írod ezt ennyire lenézően. Ostoba, mindent vakon követő buta libák pucérkodnak, férfiak esetében ugyanolyan gáz. Gusztustalan, hogy mennyi tartás nélküli ember van, válogatás nélkül töltik fel magukról az ilyen képeket... Ugyan nő vagyok, de ha az én barátom töltene fel ilyen képet, nagyon gyorsan megszabadulnék tőle.
26L
23/23 anonim válasza:
Ez ugyanolyan ostoba proli bohócoknak való, mint a többi ilyen carság. Kis emberek kis hülyeségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!