Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? 13/L es az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 13/L es az volna a gondom hogy nem jövök ki a lányokkal (nekem sok hogy minden arról szól hogy selfie és nyomják fel a facera meg instagramra, nekem nincs is semmi ilyesmim.! ), a fiúkkal meg nagyon is.

Figyelt kérdés

Bármikor bármiről simán elbeszélgetek velük, hülyülünk. Viszont így náluk kb örökre haver kategóriás maradok. Amúgy nem vagyok csúnya, agyam is van... Szóval nem ezzel van a baj..

Szóval? Majd megváltozik...?

2014. szept. 28. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Keress olyan lányok társaságát, akikkel jobban érzed majd magad. Gimiben biztos találsz majd ilyeneket, a mostani lányok pedig megkomolyodnak majd.
2014. szept. 28. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Majd fog ez változni, ne aggódjál :) Addig is maradjál ilyen, mert szerintem tök jó, hogy nem állsz be a sorba a többiek mögé, ezt fogják még értékelni, hidd el!:)
2014. szept. 28. 10:46
 3/11 A kérdező kommentje:

8osztályosba járok, csak ezért nem akarom otthagyni a sulit, mert nagyon jó.

Nem fogok beállni a sorba, de azért elég zavaró hogy manapság az egyéniség nem egyéniséget jelent hanem különcséget :/

2014. szept. 28. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
De most az ilyen dolgok a menők mint pl a selfie
2014. szept. 28. 10:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Nekem a fiúk inkább azt mondják, hogy egyedi pár dologhoz a hozzáállásom és sokaknak tetszik. Lányokból is van sok barátnőm.
2014. szept. 28. 10:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Tőlem lehet menő. Csak ezért nem fogok gyártósorra állni
2014. szept. 28. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon kevés lánnyal jövök jól ki igazán, mig fiúkkal ritka ha nem.

Végpörgettem a telókönyvemet és az elsö 90-be 14 lány van, abból 11 sulitárs :)

Szerintem nem kell keresned más társaságot (sem a való életbe, sem az online világba) ha jólérzed magad a jelen közegedben is :]

2014. szept. 28. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem is kell gyártósorra állni! Jó, hogy így állsz az ilyen állítólag "menő", egyébként halál dedós dolgokhoz. Mint előttem is írták, hamarosan fogják értékelni az egyéniségedet. A lányok egy része majd kinövi, de nem mindenki.

A fiúk esetében pedig.. 'ők később érő' típusok, több idő kell, míg megjön az eszük és összekapják annyira magukat, hogy elhívjanak egy lányt randizni... semmivel nem vagy még elkésve és jó a hozzáállásod, csak így tovább! :)

2014. szept. 28. 11:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :*
2014. szept. 28. 11:27
 10/11 anonim válasza:
Szerintem ne állj be a sorba. Én is hasonló korosztályú vagyok mint te és sztem a selfie egy nagy hülyeség. Az osztályban egyébként a 9- ből négy lány csinálja de úgy, hogy minden mozdulatukat megörökítik és a fiúk is azt mondják, hogy azok a csajok k*rvák, úgyhogy ha a fiúkkal jössz ki jobban szerintem ne változz meg a szelfis páwák meg egyszer csak abbahagyják a fotózgatást :)
2014. okt. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!