Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizenéves srácok, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves srácok, szerintetek miért van tele a net meztelen tinifiúk selfie-jeivel?

Figyelt kérdés
Így csajoznak/csajoztok? Ti is csináltatok már magatokról, és küldtétek el lánynak?

2014. szept. 2. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
44%

Hol lehet ilyen képeket találni? Légyszi fontos lenne, leírnád?!!

54/F

2014. szept. 2. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert birkák és azt hiszik ettől menők lesznek...közben még fel se áll nekik
2014. szept. 2. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Már rég nem vagyok tizenéves, de szerintem ez egy mai, modern "betegség". Társasághiány, elkényelmesedés, illetve, hozzá vannak szokva ahhoz, hogy itt a net. Ha kell valami, leütök egy-két billentyűt, és megvan a megoldás. A neveltetés, a család. Sokan az ingüket sem merik levenni még fiú társaságban sem. A net szabadságot ad, itt nem kell szégyenlősködni. Pláne ha névtelen a kép, nem szól be senki, vagy legalábbis nem közvetlenül.Van még egy, ami ide tartozik. Ha egy havertól kérdezi meg, hogy milyen a teste (kockás has, széles váll, bicepsz, stb..) akkor le-bu..zák. A szülő véleményére nem is kíváncsi, vagy nem is áll vele szóba.
2014. szept. 2. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Itt a neten bátran merik vállalni a meztelen valóságot.

Érdekes, kivánciak mások mitszólnak a testéhez. Itt nem kell szégyenlősnek lenni. csak egy katt és már fönt is van a kép.

2014. szept. 4. 18:20
 5/10 A kérdező kommentje:
na de én olyan képekről beszélek, amiken az arcuk is látszik.
2014. szept. 4. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Neten arccal megy a meztelenkedés. Naturista strandra ki nem jönne, a textilesen is térdig érő bícsgatyában, alatta pamutalsóban. Nyilvános uszodai, edzőtermi tusolóban meg alsógatyában fürdik.

Az első helyen milliárdok látják, olyanok is, akiket nem akarna, a másodikon max. százan, a harmadikon öten.

Szerintetek???

2014. szept. 7. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom a választ, de én szeretem ha ilyesmit kapok.

Van köztük full ari, meg persze bénácskább is, de nem baj.

Szerintem nincs ezekkel semmi baj *-*

2014. szept. 26. 07:35
 8/10 anonim ***** válasza:
niki_vagyok idegisito hozzasszolo -_-
2014. okt. 5. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Az meg hüe aki foglalkozik olyannal, amivel/akivel nem kéne... xD

2014. okt. 6. 19:25
 10/10 anonim válasza:
1. pl.: naked teen boy selfies
2015. febr. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!